Home FASHION & BEAUTY Beauty KAPSELINSPIRATIE: Nina Dobrev is gezwicht voor dé haartrend van 2018

KAPSELINSPIRATIE: Nina Dobrev is gezwicht voor dé haartrend van 2018

Iets voor jou?

Het was nog maar enkele maanden geleden dat Nina Dobrev ons van onze sokken blies met een gewaagde bob, en ze komt alweer met een nieuwe look! De actrice is dan ook als geen ander op de hoogte van de nieuwste haartrends.

Sinds ze afscheid nam van haar rol als Elena Gilbert in ‘The Vampire Diaries’, onderging Nina Dobrev een grote (haar)transformatie. En het ziet ernaar uit dat de actrice nog lang niet van plan is om de schaar weg te leggen.

In tegenstelling tot de strakke Parisian look van vorig jaar, koos Nina Dobrev ditmaal voor een meer nonchalante haarstijl. Eind september liet de 29-jarige actrice zich een korte bob met froufrou aanmeten voor een filmrol.

World meet Bob. Bob… world. 💇🏻

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

In 2018 heeft Dobrev duidelijk besloten om zowel haar bob als haar froufrou uit te laten groeien. De bekende celebrity haarstylist Chris McMillan gaf haar het perfecte kapsel daarvoor: nonchalante curtain bangs. Door verschillende laagjes te knippen, valt het namelijk niet zo hard op wanneer je in een ‘tussenfase’ zit terwijl je haar groeit. De actrice is alvast dolgelukkig en deelde onderstaande foto’s van haar nieuwe look.

70’s Shag @createcultivate

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Heb je ook curtain bangs laten knippen? Bekijk dat de tutorial van redactrice Charlotte om ze zelf te leren stylen met een haardroger. De beste salons in je buurt vind je via FlairHair.be.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.