Home FASHION & BEAUTY Fashion TIP: in de Designer-Vintage Pop-Up Store kan je het designeritem van je...

TIP: in de Designer-Vintage Pop-Up Store kan je het designeritem van je dromen scoren aan een klein prijsje

Ga jij voor sneakers van Balenciaga, een handtas van Chanel of een sweater van Gucci?

© getty

We houden van vintage mode, want het is uniek én duurzaam. In Amsterdam opent komende week een pop-upwinkel van Designer-Vintage waar je unieke designeritems kan scoren aan een voordelige prijs.

Sneakers van Balenciaga, een handtas van Chanel of een sweater van Gucci? We zijn gek op deze designeritems, maar onze portemonnee is er minder fan van. Daarom is de online webshop Designer-Vintage het walhalla voor fashionista’s. Je kan er unieke merkspulletjes vinden die een tweede eigenaar zoeken, en daardoor een voordelige prijs – lees: fikse korting – hebben.

Tripje naar onze noorderburen

We zijn ondertussen echte pro’s geworden in online shoppen, maar bij duurdere aankopen vinden we het toch nog steeds fijn om het item in real life te zien of het eens te passen. Een miskoop van enkele honderden euro’s vermijden we liever als de pest! We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat de online winkel Designer-Vintage voor het tweede jaar op rij een pop-upwinkel opent. Je moet er wel een tripje naar onze noorderburen voor over hebben, want de laarzen, tas of mantel van je dromen zullen in Amsterdam liggen.

De Designer-Vintage Pop-Up Store opent op dinsdag 17 september zijn deuren in de Hobbemastraat 3 en je kan er tot en met zondag 22 september je slag slaan. Op dinsdag woensdag en vrijdag is de winkel open van 10 tot 18 uur, in het weekend gaan de deuren een uurtje vroeger dicht en op donderdag blijft hij extra lang open tot 21 uur. De ingang is volledig gratis, dus je kan voor niets een kijkje gaan nemen. Tenzij je natuurlijk verliefd wordt op een van de vele pareltjes van onder andere Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celine, Isabel Marant en Saint Laurent.

Heb je trouwens zelf een designeritem in je kast liggen dat je echt niet meer draagt of gebruikt? Laat de prijs ervan schatten door een expert in de de pop-upwinkel en wie weet kan je met die opbrengst onmiddellijk een nieuwe liefde aanschaffen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.