Home FASHION & BEAUTY Fashion De oma-onderbroek wordt hip en daar speelt deze hilarische videoclip ongetwijfeld een...

De oma-onderbroek wordt hip en daar speelt deze hilarische videoclip ongetwijfeld een rol in

© Sloggi

Hoewel we een paar jaar geleden nog weigerden een jeans met hoge taille te kopen, ligt onze kleerkast er nu vol mee. Hoog tijd voor een nieuwe vestimentaire uitdaging? Misschien wel, want de comfortabele oma-onderbroek is momenteel stevig in opmars en daar heeft deze hilarische videoclip ongetwijfeld iets mee te maken…

Hakken? Die dragen we alleen nog als we daar écht zin in hebben. Niet omdat we ons sexy willen voelen, want dat kan evengoed met coole sneakers aan je voeten. Waarom zouden we dat statement dus niet vertalen naar onze lingerielade? Het is in ieder geval de mindset van lingeriemerk Sloggi. Zij lanceren voor hun 40ste verjaardag dan ook de verrassende track ‘Granny Got Pants’. Jawel, een hilarische remix van ‘Baby Got Back‘, de megahit uit de jaren negentig. En zoals de titel al doet vermoeden, viert die de oh zo comfortabele oma-onderbroek, maar ook alle billen ongeacht de maat of vorm.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bye, bye strings

‘The 70s called. They want their grannie pants back’, klinkt de bespottelijke commentaar in de eerste seconden van ‘Granny Got Pants’. Maar daar trekt Lil’ Ol’ Granny zich niets van aan. Ze steekt een lofzang of beter gezegd lofrap af over de katoenen maxi-onderbroeken die haar vormen perfect in de spotlight weten te zetten zonder dat ze daarvoor aan comfort hoeft in te boeten.

En wie mag rapster Lil’ Ol’ Granny dan wel zijn? Wel, dat is de 56-jarige Colette Zacca uit Stamford Hill in Londen. Zij was tot voor kort nog een compleet onbekend gezicht, maar sinds ze afgelopen maand aan het twerken sloeg op Notting Hill Carnaval gingen haar moves meteen viraal. En dat levert haar nu zelfs een samenwerking op met een bekend lingeriemerk. Van een succesverhaal gesproken…

Lees ook: