Home FASHION & BEAUTY Fashion De nieuwe handtassencollectie van Delvaux lijkt geïnspireerd op ‘Game of Thrones’

De nieuwe handtassencollectie van Delvaux lijkt geïnspireerd op ‘Game of Thrones’

You know nothing Jon Snow, maar wij weten wel dat we zo'n exemplaartje willen.

Delvaux

Het Belgische handtassenmerk Delvaux ontwierp weer een prachtige nieuwe collectie. De mosterd daarvoor gingen ze duidelijk halen bij de populaire serie ‘Game of Thrones‘.

Voor de feestdagen brengt het Belgische modehuis Delvaux een limited Couture Exclusive Collectie op de markt. Die bestaat uit vier mooie handtassen. Het ontwerpteam vertrok vanuit hun klassieker Brillant en staken die bestseller in een nieuw, schitterend jasje.

Drakenhuid

De modellen zijn bedekt met elegante zilveren en gouden details, sierlijk borduurwerk en verdere opvallende versieringen. De hele collectie ademt flinke ‘Game of Thrones-vibes, onder andere omdat het leer sterk lijkt op de schubben van drakenhuid en de handtassen elk een verschillend koninkrijk voorstellen met royaal klinkende namen als ‘Golden Glory’, ‘Queen’s Desire’, ‘Iron Shield’ en ‘Black Beauty’.

Ridders

De tassen passen perfect bij de outfits van Daenerys, dus we zien haar al helemaal met zo’n exemplaar over het scherm huppelen. Voor het strijdtoneel zijn de tassen dan weer minder geschikt, want een Delvaux is best prijzig. De ontwerpers haalden naar eigen zeggen inspiratie bij de barokstijl en de ridders uit de middeleeuwen en hun harnassen.

De verschillende modellen:

Lees ook: