Home FASHION & BEAUTY Fashion De 18-jarige Louise uit Dendermonde maakt furore in de modewereld

De 18-jarige Louise uit Dendermonde maakt furore in de modewereld

Miuccia Prada is grote fan van het nieuwste Vlaamse topmodel.

Een nieuw Belgisch topmodel is opengestaan en ze heet Louise Robert. Het 18-jarige meisje uit het Vlaams-Brabantse Dendermonde trok in de laatste maanden meerdere keren naar het buitenland voor shows van Prada. Ze ligt dan ook in de bovenste schuif bij Miuccia Prada, de ontwerpster van het prestigieuze designerlabel.

Populair bij Prada

Louise Robert zat voor de zomer nog in het laatste jaar van de middelbare school, maar dat weerhield haar er niet van om in mei naar Milaan af te reizen om haar allereerste show te lopen voor het Italiaanse Prada.

Haar look en loopje moeten Miuccia Prada heel erg bevallen zijn, want in september mocht de Vlaamse opnieuw de catwalk van Prada op om de SS18-collectie te showen tijdens Milan Fashion Week. In oktober mocht ze mee naar het Chinese Shanghai, waar Prada het gastlabel was op de plaatselijke modeweek.

Bij de Italiaanse Vogue ziet men alleszins een succesvolle carrière in het verschiet voor Louise, zo staat te lezen in TV Familie. ‘Ze heeft misschien niet dezelfde looks, maar wel een soortgelijke uitstraling als haar landgenote Elise Crombez. Louise kan zeker een even succesvolle carrière uitbouwen’, klinkt het.

Gewoon Louise

Naast een opkomend topmodel, is Louise gewoon een normaal tienermeisje. Op haar Instagrampagina deelt ze, naast enkele foto’s van de catwalk, vooral herinneringen aan uitstapjes met vriendinnen.

GIRL GANG ⚡️

A post shared by louise robert (@louise.robert) on

Byee A'dam!

A post shared by louise robert (@louise.robert) on

Team!®

A post shared by louise robert (@louise.robert) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.