Home celebs Pharrell Williams ontwerpt eigen sneakercollectie met Chanel én Adidas

Pharrell Williams ontwerpt eigen sneakercollectie met Chanel én Adidas

Het prijskaartje is helaas minder mooi...

Isopix

Pharrell Williams, zanger én mode-icoon, lanceert samen met Adidas én Chanel een sneakerlijn. Er worden maar 500 exemplaren gemaakt van de limited collection, en een paartje zal al snel tot 30.000 euro kosten. Slik!

Pharrell Williams, bekend van N.E.R.D, sloeg al eerder de handen in elkaar met het populaire sportmerk Adidas. Nu komt er nog een derde partij zich mengen, en dat is niemand minder dan de heer Karl Lagerfeld himself. Met hun drietjes staken ze hun magnifieke en fashionable koppen bijeen om een topschoen te ontwikkelen.

Woekerprijzen

Het resultaat is de Chanel x Adidas Originals x Pharrell collectie. De zwart-witte sneakers hebben de woorden ‘Chanel’ en ‘Pharrell’ op de wreef staan en boodschappen zoals ‘Women’s rights’, ‘Others first’ of ‘God is the greatest’ . We moeten eerlijk zijn: ze zien er tha bomb uit. Het enige nadeel is dat de schoenen evenveel kosten als een grote luxueuze auto. Say what?! De originele prijs van de sneakers valt uiteindelijk met 900 euro nog mee, als je weet dat er per slot van rekening een Chanel etiketje aan vast hangt. Maar aangezien het een limited edition is waarvan er maar 500 exemplaren verkocht worden, en er nu al meer dan 120.000 mensen op de wachtlijst staan wordt verwacht dat de sneakers op verschillende sites aan woekerprijzen -lees tot 30.000 euro- zullen verkocht worden.

Exclusief

Zelfs Pharrell himself vindt dat ook wat overdreven. ‘Het zijn tenslotte gewoon maar schoenen hé’, zegt ie in een interview met WWD. Toch zullen heel wat fashionista’s ongetwijfeld heel diep in hun portemonnee graven of hun bankrekening plunderen om deze exclusieve schoenen te bemachtigen. Chanel gaat zelden tot nooit een samenwerking aan met een rapper zoals Pharrell én de sneaker werd ontworpen ter ere van het sluiten van de beroemde concept store Colette in Parijs. Een platform voor designers, en de favo winkel van heel wat sterren waaronder mister Chanel.

Justin Timberlake

Tja, voor ons blijft zo’n een paartje een natte droom, voor Justin Timberlake een mooie werkelijkheid. Hij kon het eerst exemplaar scoren en draagt ze met trots aan zijn bekende voeten.

P’s feet.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.