Home celebs Miley Cyrus ontwerpt collectie voor Converse

Miley Cyrus ontwerpt collectie voor Converse

Glitters, glitters en nog meer glitters!

Miley Cyrus sloeg de handen in elkaar met Converse en het resultaat is zalig. Een volledige collectie platformsneakers met gigantisch veel glitters. Don’t be afraid to sparkle!

Miley is supertevreden – en dat is nog licht uitgedrukt – over haar collectie voor Converse. ‘Look what I got!!! The very 1st sample of my collection with Converse. I’m in looooove! They r even cuter in person btw’, aldus een dolgelukkige Miley. ‘Are you freaking out?! Because I am!’

Glitterzool

Ze showde al enkele modellen via haar Instagram, en we delen haar enthousiasme. Witte sneakers met een fluoroze glitterzool, een oudroze paartje met een shiny zilverkleurige platformzool en een uniseks exemplaar met een bandanaprint onderaan.

Smiley

Elke sneaker heeft natuurlijk een Miley-stempel in de vorm van een smiley en oogjes in de vorm van de letters MC op de enkel. Het is nog niet bekend wanneer de sneakers beschikbaar zijn, maar de ‘coming soon’ in haar Instagrampost doet ons nu reikhalzend uitkijken. Onze wishlist voor Kerstmis werd net weer een stukje langer. Oops!

Are you freaking out?!?! Because I am!!!!!! @converse collab! 💕💕💕 Bubble gum glitter high tops!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

1 more cuz they're just soooo cute! #Unisex @converse collab!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.