Home celebs ZIEN: Miley Cyrus vertelt eerlijk over haar drugsverleden in een nieuwe Carpool...

ZIEN: Miley Cyrus vertelt eerlijk over haar drugsverleden in een nieuwe Carpool Karaoke

Toen de zangeres twerkte op de VMA's was ze niét high.

Miley Cyrus
© Screenshot YouTube: The Late Late Show with James Corden

Yesss, James Corden trakteert ons alweer op een nieuwe Carpool Karaoke. Deze keer kon hij Miley Cyrus strikken, en na het bekijken van deze video zijn wij heel wat te weten gekomen over de zangeres. Van haar drugsgebruik tot haar optreden op de VMA’s. Miley, toch!

Miley Cyrus stapte met veel plezier in de auto van James Corden. Niet alleen omdat ze de presentator graag begeleid naar zijn werk, maar ook omdat zij een vreselijke chauffeur is – Mileys eigen woorden. Ach ja, gelukkig heeft ze het zingen wél onder de knie en dat bewees ze nog maar eens tijdens de autorit.

Drugsverleden

We weten allemaal dat Miley geëxperimenteerd heeft met drugs, maar we weten echter niet wanneer ze high was en wanneer niet. Gelukkig zorgt James voor wat opheldering. ‘Tijdens de VMA’s was ik helemaal niet high. Dat is gewoon hoe ik ben’, vertelde Miley. ‘Dat is heel normaal.’ Maar toen ze op de gigantische bal van haar videoclip ‘Wrecking Ball‘ slingerde, had ze wel het een en ander naar binnen gesnoven. Wist je trouwens dat haar tranen toen écht waren? Om deze emoties op te wekken, moest de zangeres aan haar gestorven puppy denken.

James haalde natuurlijk ook een grapje uit zijn moppentrommel. Zo gebruikte hij de tong van Miley om enkele postzegels op zijn brieven te plakken. Yep, wij spreken van een geslaagde Carpool Karaoke. Meer van dat!

Bekijk ook zeker deze video’s:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.