Home celebs ZIEN: Miley Cyrus en Liam Hemsworth voor het eerst in vier jaar...

ZIEN: Miley Cyrus en Liam Hemsworth voor het eerst in vier jaar samen op de rode loper

Het koppel zag er stralend uit!

We weten allemaal dat het al een tijdje dik aan is tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Hoewel de twee weer verloofd zijn en gelukkiger dan ooit lijken, verschenen Miley en Liam de afgelopen vier jaar nooit samen op de rode loper. Tot nu!

Het laatste publieke event dat Miley Cyrus samen met Liam Hemsworth bijwoonde, dateert al van 8 augustus 2013. Toen is het koppel amper zes dagen na hun verschijning op de rode loper voor de film ‘Paranoia’ (waarin Liam de hoofdrol speelde) uit elkaar gegaan.

Sindsdien hebben ze elkaar weer gevonden, maar houden Miley en Liam hun relatie heel privé. Naast de vele kiekjes van de paparazzi, moeten we het vooral doen met Instagram om af en toe een glimp op te vangen van de tortelduifjes.

Nostalgie

Eindelijk is daar verandering in gekomen! Het koppel verscheen op de filmpremière van ‘Thor: Ragnarok‘ om hoofdrolspeler Chris Hemsworth, de oudere broer van Liam, te steunen. Terwijl ze poseerden voor de camera’s, maakte het heel wat nostalgie bij ons los. Miley zag er stralend uit in een lange jurk met bloemenprint en Liam leek volwassener dan ooit in zijn op maat gemaakte kostuum.

Gelukkig voor ons zijn Liam en Miley familiemensen, anders hadden we waarschijnlijk veel langer moeten wachten voor hun reünie op de rode loper!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.