Home celebs VIDEO: Miley Cyrus deelt details over haar seksleven met Liam Hemsworth

VIDEO: Miley Cyrus deelt details over haar seksleven met Liam Hemsworth

Waar haar oma bijzit...

74644, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Monday March 12, 2012. Liam Hemsworth and Miley Cyrus at the Los Angeles premiere of »The Hunger Games» held at the Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles. Photograph: ©Thomas Janssen,PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS

Miley Cyrus is een open boek, ook over haar seksleven met verloofde Liam Hemsworth. Zelfs als haar oma in het publiek mee zit te luisteren naar het interview met Ellen

We houden van de directe, onbevreesde en eerlijke Miley Cyrus. Soms zou je willen dat je ook zulke ballen had als de 24-jarige zangeres. De meeste mensen staan niet meteen te springen om over hun seksleven te praten, al zeker niet met hun oma binnen gehoorsafstand. Maar voor de ‘Malibu’-zangeres is dat geen enkel probleem, zo blijkt uit haar meest recente interview.

Je kan er altijd op rekenen dat ‘The Ellen Show’ interviews met celebritygasten op een vernieuwende manier brengt. Ellen DeGeneres ging voor haar gesprek met Miley Cyrus eventjes terug in de tijd om details te ontfutselen over het seksleven van de popzangeres en haar verloofde Liam Hemsworth.

 Seksistische seventies

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De talkshowhost baseerde haar vragen op een quiz in een ‘Cosmopolitan’ uit de jaren zeventig. Dat ter ere van de nieuwste cover van ‘Cosmopolitan’, waarop Miley prijkt.

Ellen schotelde haar vragen voor met meerkeuzeantwoorden. Ondanks het feit dat haar grootmoeder alles kon horen, besloot Miley gewoon eerlijk te zijn. De vragen waren seksistischer dan we hadden verwacht van een vrouwentijdschrift, maar de seventies waren natuurlijk ook héél andere tijden. Zeker kijken, het interview zal jou gegarandeerd aan het lachen brengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: