Home celebs Dit is het bestbetaalde model ter wereld

Dit is het bestbetaalde model ter wereld

De 22-jarige schoonheid verdiende 22 miljoen dollar in 2017.

Photo News

Kendall Jenner stoot na vijftien jaar Gisele Bündchen van de troon als bestbetaalde model. De 22-jarige verdiende afgelopen jaar zo’n 22 miljoen dollar.

Kendall Jenner werd bekend als een van de zusjes van de populaire Kardashian/Jenner-familie. Al op jonge leeftijd was ze te zien in de realityserie over hun familie ‘Keeping Up With The Kardashians’. Ze droomde er al heel haar leven van om model te worden en een aantal jaar geleden besloot ze de stap te wagen. Met groot succes, want ze groeide uit tot een veelgevraagd model en liep overal ter wereld modeshows voor de bekendste merken.

Kroon

Alles wat de Kardashians doen of aanraken, verandert in goud, en dat is bij Kendall niet anders. Ze is dit jaar het bestbetaalde model ter wereld. Gisele Bündchen, met haar 37 lentes een ervaren rot in het vak, droeg die titel de afgelopen 15 jaar. Maar de jonge Kendall neemt die kroon in 2017 met veel plezier over.

Miljoenen volgers

En eigenlijk mag ze ook ons daar een klein beetje dankbaar voor zijn. Say what?! Uhu, dankzij de miljoenen volgers op haar sociale media – waaronder wij – haalt ze lucratieve deals binnen bij de allergrootste merken zoals Adidas. Zij adverteren steeds meer online, omdat ze zo de meeste mensen bereiken. Dat betekent natuurlijk heel wat centjes in het laatje voor Miss Jenner, die met 85 miljoen volgers een van de hotste Instagramprofielen heeft. Graag gedaan, Kendall!

Realityshow

Tel daar de inkomsten van de populaire realityshow over haar familie en haar succesvolle kledinglijn met haar jongere zus Kylie nog eens bij, en ze hoeft zich om het zacht uit te drukken geen zorgen te maken dat ze haar elektriciteitsrekening niet kan betalen. Het verschil met Gisele op de tweede plaats is aanzienlijk, zo’n slordige 5 miljoen dollar. Nummer drie is Chrissy Teigen, met 13,5 miljoen dollar. Dat zijn allemaal grote bedragen, maar niks kan tippen aan het loonbriefje van Kendall in 2017.

Dit is de volledige top 10 van de bestbetaalde modellen ter wereld:

  1. Kendall Jenner met 22 miljoen dollar

2. Gisele Bündchen met 17,5 miljoen dollar

3. Chrissy Teigen met 13,5 miljoen dollar

4. Adriana Lima met 10,5 miljoen dollar

5. Gigi Hadid met 9,5 miljoen dollar

6. Rosie Huntington-Whiteley met 9,5 miljoen dollar

7. Karlie Kloss met 9 miljoen dollar

8. Liu Wen met 6,5 miljoen dollar

9. Bella Hadid met 6 miljoen dollar

10. Ashley Graham met 5,5 miljoen dollar

Bron: Forbes

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.