Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: deze budgetproof concealer is goedgekeurd door Jeffree Star

BEAUTYTIP: deze budgetproof concealer is goedgekeurd door Jeffree Star

Je shopt hem al voor minder dan € 6!

Dat een goede concealer echt niet duur hoeft te zijn, bleek al uit deze video van NikkieTutorials. Al is de blondine niet de enige die een goede budgettopper weet te appreciëren. Ook Jeffree Star is in een van zijn laatste video’s erg lovend over een betaalbare concealer. En je shopt hem ook bij ons!

Jeffree Star was onlangs op bezoek in het Verenigd Koninkrijk en kon het niet laten om een keertje binnen te springen bij Superdrug en Boots. Hij was op zoek naar enkele budgettoppers en ging dan ook met een heleboel producten van onder andere Bourjois en Sleek naar huis.

Getest en goedgekeurd

Uiteindelijk zijn twee producten hem het meest bijgebleven, namelijk All Night Long Full Coverage Foundation en de bijhorende concealer van het make-upmerk Barry M. Over de foundation zei hij alvast het volgende: ‘Het ziet er erg mooi uit. Hij is redelijk lopend qua textuur, maar is heel makkelijk aan te brengen.’ Klinkt zeker niet slecht, maar uiteindelijk was het toch de concealer die met de hoofdprijs ging lopen.

Zo was Jeffree vooral onder de indruk van de formule. ‘De prijs in rekening genomen is dit echt een heel aangename formule. Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, kan je deze maar beter in huis halen. Hij werkt hydraterend en ziet er mooi uit. Bovendien zie je hem niet liggen op je huid.’ Daarnaast heeft het product meteen ook de ultieme test doorstaan. Zo zag je namelijk niets meer van de tattoo die Jeffree op zijn gezicht heeft. De concealer kan je gewoon online bij ons bestellen, en dat voor nog geen € 6. Wij slaan alvast een voorraadje in.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.