Home FASHION & BEAUTY Beauty TIP: deze budgetproof concealer wist make-upgoeroe NikkieTutorials te overtuigen

TIP: deze budgetproof concealer wist make-upgoeroe NikkieTutorials te overtuigen

Hij krijgt bovendien een plaats in haar top vijf!

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials gebruikt meestal iets duurdere producten in haar make-upfilmpjes, maar in haar laatste video probeerde deze experte on all things beauty een budgetproof concealer uit. Spoileralert: de blondine was laaiend enthousiast over het product.

Heb jij soms last van onzuiverheden of donkere kringen? Dan mag een goede concealer niet ontbreken in je make-upcollectie. NikkieTutorials bewees in haar laatste video alvast dat die niet duur hoeft te zijn, want zij was namelijk erg onder de indruk van de Infaillible More Than Concealer van L’Oréal Paris.

In onderstaande video geeft de make-upartieste haar eerlijke mening over het product en laat ze zien hoe het er na een hele dag uitziet. Tijdens het aanbrengen is Nikkie meteen erg lovend over de concealer. Zo dekt hij erg goed, kan je hem makkelijk uitblenden en accentueert hij geen droge plekjes. Ook op het einde van de dag ziet haar make-up er nog steeds flawless uit. ‘Ik ben heel erg onder de indruk’, klinkt het in haar video. Als kers op de taart stelt ze dat deze concealer een plekje in haar top vijf – misschien zelfs in haar top drie – krijgt. Dat horen we graag, en al zeker als je weet dat je het product voor minder dan € 13 in huis haalt.


Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.