Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: om de 23 (!) seconden koopt er iemand deze budgetproof gezichtscrème

WOW: om de 23 (!) seconden koopt er iemand deze budgetproof gezichtscrème

Je haalt hem al voor minder dan 8 euro in huis.

Pexels

Meer dan 60 jaar geleden werd deze crème door dermatologen ontwikkeld in Parijs en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de winkelrekken. Je mag de Embryolisse Lait Crème Concentre dan gerust ook een cultklassieker noemen, want om de 23 seconden vliegt er eentje over de toonbank.

Deze budgetproof gezichtscrème is al jarenlang het geheim van make-upartiesten van over de hele wereld en ook verschillende beautylovers zweren bij de Embryolisse Lait Crème Concentre. Het product was bovendien lang alleen in zijn thuisland Frankrijk verkrijgbaar, maar nu kan je het item bijna overal terugvinden.

Multifunctioneel

Waarom is iedereen nu zo’n grote fan van dit smeersel? Eerst en vooral is het een multifunctioneel product. Zo kan je hem niet alleen als hydraterende crème gebruiken, maar ook als primer of als een herstellend masker.

Nog een voordeel is de waslijst van natuurlijke ingrediënten. Door middel van vetzuren en vitaminen gaat hij je huid weer in balans brengen en indien nodig herstellen zodat je vel weer gezond en soepel aanvoelt. Online reviews zijn dan ook erg positief. ‘Ik zit ondertussen al aan mijn zesde of zevende tube en ook mijn dochter is fan. Hij is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes’, aldus een gebruiker. Verder is hij ook de favoriet van onder andere Scarlett Johansson en Gwyneth Paltrow.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.