Home FASHION & BEAUTY BLACK FRIDAY: alles wat je moet weten als je nu nog je...

BLACK FRIDAY: alles wat je moet weten als je nu nog je slag wil slaan

Met onze tips haal je vanavond nog het maximum uit dé kortingsdag van het jaar.

Word je al de hele werkdag rond de oren geslagen met Black Friday-mails? Dan is het hoog tijd om in de zetel te ploffen en eindelijk zelf op koopjesjacht te gaan. Het grootste werk deden wij al voor jou, want we zochten de hele dag lang de leukste koopjes bij elkaar. Volg ons onlineshopadvies en haal nu nog het maximum uit dé kortingsdag van het jaar.

1. Doe het verstandig

Vooraleer je onze verleidelijke lijstjes checkt, maak je toch beter even voor jezelf een lijstje van dingen die je echt wil of nodig hebt (nu ja, ‘nodig hebt’). Zo vermijd je dat je impulsaankopen doet en binnenkort een heleboel spullen moet terugsturen. Heb je al een lijstje met kerstcadeautjes voor je vrienden en familie, dan is er geen beter moment dan vandaag om ze te shoppen.

2. Doe het goed

Voordat je die bankkaart enthousiast bovenhaalt, is het verstandig om te checken of er nog speciale kortingscodes zijn waarmee je nóg meer voordelen kan scoren. Er zijn dan ook verschillende websites die zich enkel en alleen bezighouden met het verzamelen van zulke kortingscodes, denk bijvoorbeeld aan Codepromotion.be of Goedekortingscodes.be. Zo hoef je misschien niet te kiezen tussen die luipaardjurk en die witte sneakers.

3. Doe het rustig

Begin er pas aan wanneer je écht niets anders meer op de planning hebt staan. Onder druk maakt een mens immers overhaaste beslissingen, en dat is nefast voor de portemonnee. Trek je pyjama aan, hou je bankkaart en kaartlezer bij de hand en nestel je gezellig in de zetel. Ga ook niet te snel over tot kopen. Net zoals je in de winkelstraat soms eerst nog een paar andere winkels doet voor je die schoenen koopt, kan je nu de items al in je winkelmandje leggen, maar wacht je nog even om op de koopknop te duwen. Misschien geeft die andere webshop wel een hogere korting op datzelfde paar sneakers…

4. Doe het veilig

Kom je een fantastische aanbieding tegen en vraag je je af of de kortingsactie niet te mooi is om waar te zijn? Bij twijfel is goede research een must, want juist op een dag als deze proberen internetcriminelen hun slag te slaan. Een gewaarschuwd vrouw is er twee waard, zegt oma altijd.

5. Doe het met Flair

Waarom zelf uren zoeken als wij voor jou al de beste deals verzamelden? We gingen helemaal in thema en zochten de 14 verleidelijkste zwarte items bij elkaar om Black Friday mee te vieren. Shoppen tijdens de werkuren mogen we helaas niet, dus maakten we ter voorbereiding al een lijstje met de 9 leukste beautyproducten die we vanavond nog met serieuze korting kunnen shoppen. En ook deze 13 trendstukken aan zachte prijsjes zal je onmogelijk kunnen weerstaan. Zeg tegen je bankrekening dat het ons spijt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.