Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: deze biologisch afbreekbare zonnebrillen willen we nú bestellen

WANT: deze biologisch afbreekbare zonnebrillen willen we nú bestellen

Wij willen Maya!

We kennen het allemaal: we lopen op het strand of op de dijk en we zijn onze zonnebril in het vakantiehuisje vergeten. Resultaat? Een spotgoedkope plastic zonnebril op je neus die je later nooit meer opzet of die je gewoon verliest. Gelukkig bestaat er nu zoiets als een milieuvriendelijke zonnebril.

Hij lijkt onschuldig, maar de goedkope zonnebril die je op vakantie kocht, is heel slecht voor het milieu. Uitgezonderd dat ene tripje naar het strand zet je ‘m niet meer op en verdwijnt hij tussen het afval omdat je hem ‘toch niet meer gebruikt’ of kapot hebt getrapt. Diezelfde zonnebril bestaat grotendeels uit plastic, die de plastic soup heel leuk aandikt.

Gelukkig kwam het hippe en milieuvriendelijke bedrijf Pela op het idee om biologisch afbreekbare zonnebrillen op de markt te brengen. Het bedrijf staat al bekend om haar hippe en composteerbare telefoonhoesjes en voegt nu ook zonnebrillen gemaakt uit plantaardig materiaal toe aan haar webshop én ons verlanglijstje.

View this post on Instagram

You know what's TURTALLY AWESOME!? Getting a 25% discount on ALL turtle cases in the shop for WORLD TURTLE DAY! 🐢🐢🐢⠀ ⠀ Use the code 'ILOVETURTLES' at check out. We've got the classic turtle cases in ocean turquoise and sky blue, but now we have cases in moss and living coral! ⠀ ⠀ Which color is your fav? ⠀ #WorldTurtleDay #ILoveTurtles⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #savethewaves #worldoceansday #compostable #sustainableliving #believeinbetter #littlethings #ditchplastic #biodegradable #smallchoices #savetheocean #plastic #plasticfootprint #pollution #education #eco #sustainabilitymatters #stopplasticpollution #ecofriendly #zerowaste #gogreen #goingzerowaste #sustainability #compostable #green

A post shared by Pela Case (@pelacase) on

Leo, Maya Rachel en Dian

Pela windt er geen doekjes om: het montuur van de zonnebrillen is volledig composteerbaar, maar de glazen zijn dat nog niet. Daarom geeft het bedrijf  eerlijk toe dat hun hippe brillen nog niet voor de volle 100 % zero waste zijn. Toch zochten ze ook voor dat probleem een oplossing, want wie zijn bril beu is, kan die gewoon naar het bedrijf opsturen, waarna Pela die een upgrade geeft, die omvormt tot een nieuw product of die zelf composteert.

In totaal bestaat de collectie van Pela Vision uit vier basismonturen die je in verschillende mooie kleuren kan bestellen aan een zonnebrilwaardige prijs. Wij zijn meer dan fan!

1 / 5
Maya in zwart
Maya in bruin
Dian in bruin
Rachel in wit
Leo in bruin
Maya in zwart
Maya in zwart

€ 84,23 – Pela

Maya in bruin
Maya in bruin

€ 84,23 – Pela

Dian in bruin
Dian in bruin

€ 84,23 – Pela

Rachel in wit
Rachel in wit

€ 84,23 – Pela

Leo in bruin
Leo in bruin

€ 84,23 – Pela

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.