Home FASHION & BEAUTY Beauty Van gladstrijkende primer tot antiwallenserum: deze 9 beautyproducten geven je meteen zichtbaar...

Van gladstrijkende primer tot antiwallenserum: deze 9 beautyproducten geven je meteen zichtbaar resultaat

Haast en spoed is wél goed.

Wij millennials zien graag meteen resultaat, dus verwachten we dat ook van onze beautyproducten. Soms (lees: als je diezelfde avond naar een feestje moet) heb je gewoon geen 2 weken de tijd om te wachten tot een oogcrème je kans op wallen verkleint. Deze miracle workers doen wat ze beloven, en ze doen dat vooral héél erg snel.

1 / 9
Face filter in een tube
Weg met die wallen
Gladde benen in 1, 2… 30 seconden!
Schijn bedriegt niet
Antipukkelpower
Tattootovenaar
White here, white now
Kusklaar
Uurtje op de Bahama’s
Face filter in een tube
Face filter in een tube

De iconische Nanoblur van Indeed is als een filter in een tube. Hij matteert de huid, waardoor oneffenheden het licht niet kunnen opvangen. Resultaat: fijne lijntjes en grove poriën worden onzichtbaar en je huid ziet er gladgestreken uit.

Nanoblur – € 24,95 – Indeed, Indeedlabs.be.

Weg met die wallen
Weg met die wallen

Wallen zijn het gevolg van vochtophoping onder je ogen. Dagelijks oogcrème smeren kan op lange termijn helpen tegen de zwelling. Maar je kan er ook korte metten mee maken met dit serum van Kruidvat. Het egaliseert en maakt de huid rond je ogen instant strakker.

Instant Effect Eye Serum – € 5,29 – Kruidvat.

Gladde benen in 1, 2… 30 seconden!
Gladde benen in 1, 2… 30 seconden!

Een ultraglad velletje over je hele lichaam? Enter: Pschitt Magique Corps! Je brengt de zachte mousse aan over je hele lijf, laat die 30 seconden inwerken en spoelt die dan weer af. Dankzij de chemische micropeeling (zonder korrels!) heb je nu een zijdezachte huid die helemaal klaar is voor die korte jurk.

Pschitt Magique Corps – € 36,99 – Garancia.

Schijn bedriegt niet
Schijn bedriegt niet

Omdat hij tjokvol glitters zit, omdat je pre-partykiekje met dit masker op je gezicht wel heel Instawaardig wordt en omdat je velletje na een werkweek zeer waarschijnlijk wel wat extra glow kan gebruiken.

Into The Snow Glow Glitter Peel-Off Mask – € 2,99 – Essence, drogist.

Antipukkelpower
Antipukkelpower

Wanneer D-day dichterbij komt, zijn pukkeltjes nooit ver weg. Geen zorgen, want met deze pukkelpatches op basis van salicylzuur en tea tree-olie pak je dat rotkopje ultrazacht maar effectief aan. Plak er ‘s avonds eentje op de gereinigde huid op je pukkeltje en kruip je bed in. De ochtend nadien merk je al een beduidend verschil!

Dot Patches – € 2,75 – Hema, Hema.be.

Tattootovenaar
Tattootovenaar

Je wenkbrauwen on fleek krijgen hoeft niet altijd gepaard te gaan met een intensief tekenproces. Met deze semipermanente kleuring van Kruidvat stop je er zelfs maar één keer per week werk in. Je reinigt je wenkbrauwen, brengt de gekleurde gel eroverheen aan en laat het goedje – voor een maximale houdbaarheid – twee uur trekken. De gel is daarna een siliconenachtig vliesje dat je in één ruk van je wenkbrauwen af kan trekken. Er komen trouwens geen haartjes mee.

Brow Tint in 2 kleuren – € 5,99 – Kruidvat.

White here, white now
White here, white now

De White Now Touch Whitening Pen werkt als een concealer voor je tanden: het miniborsteltje brengt het serum met lichtreflecterende kristallen aan op je tanden, waardoor ze instant witter lijken. Meer dan vijf minuten heb je niet nodig om je tanden een paar tinten witter te toveren!

White Now Pen – € 14,99 – Signal, drogist en grootwarenhuis.

Kusklaar
Kusklaar

Het kusseizoen is in aantocht, dus het is hoog tijd om je lippen kusproof te maken. Maar voor je die feestelijke lipstick bovenhaalt, kan je je mond beter preppen met deze 3D Hydro Gel Lip Pads van Babor. Na 10 minuten zien je lippen er voller uit, voelen ze zijdezacht aan en zijn ze intens gehydrateerd.

Doctor Babor 3D Hydro Gel Lip Pads – € 29 – Babor, Babor.com.

Uurtje op de Bahama’s
Uurtje op de Bahama’s

Voel je je beter met een gebronsd velletje? Hou dan een supersnelle spraytansessie bij je thuis. Langer dan een uurtje heeft deze zelfbruiner niet nodig om je doffe winterhuid een glowy bruin tintje te geven, dat trouwens 7 à 10 dagen blijft. Spoel na een uurtje af voor een naturelle teint of laat een paar uur inwerken voor een intens bruin kleurtje.

Rapid 1 Hour Tan – € 28,50 – He-Shi, Di, iU en parafarmacie.

Lees ook: