Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautygeheim van de sterren: appelciderazijn

Beautygeheim van de sterren: appelciderazijn

Miranda Kerr én Katy Perry raden dit aan en het staat gewoon in je keuken!

Celebs voelen als geen ander de druk om eeuwig jong en mooi te blijven. Wanneer het aankomt op beautygeheimen zijn de vrouwen uit Hollywood er dan ook als de kippen bij. Wij hebben een verrassende schoonheidstip te pakken die zowel Megan Fox als Katy Perry delen: appelciderazijn.

Al eeuwenlang wordt appelciderazijn gebruikt in de keuken door de ontelbare gezondheidsvoordelen, waarvan de meeste ook wetenschappelijk bewezen zijn. Appelciderazijn verlaagt de cholesterol, werkt antibacterieel en helpt bij het afvallen omdat het ons sneller een vol gevoel geeft. Het zou ook de bloedsuiker verlagen en helpen tegen diabetes.

Toegegeven, we staan niet meteen te springen als we denken aan de smaak, maar er zijn verschillende manieren om appelciderazijn te gebruiken. Je kan het als dressing toevoegen aan je salades bijvoorbeeld, of verdund met water drinken.

Megan Fox

Volgens de adembenemende Megan Fox helpt appelciderazijn haar om de symptomen van PMS tegen te gaan. Vooral het vocht dat haar lichaam vasthoudt tijdens de menstruatie raakt ze sneller kwijt door appelciderazijn. Ze gebruikt het ook wanneer ze een detox nodig heeft na te veel snoepen. 

@fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Miranda Kerr

De voormalige Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr gebruikt appelciderazijn als een dressing bij haar slaatjes, maar ook onder de douche. Ze gebruikt kokosnootolie en appelciderazijn als haarverzorging, de stank moet je er even bijnemen, maar als je conditioner aanbrengt verdwijnt die weer.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Fergie

Om haar Fergalicious looks te onderhouden neemt Fergie gewoon een shot appelciderazijn. Hardcore, maar niet aangeraden omdat de hoge zuurtegraad onder andere je tanden kan beschadigen. De beste manier om appelciderazijn te drinken is door het te verdunnen in een glas water en één of twee keer per dag te drinken net voor een maaltijd.

straight muggin 📸📸 @grantlegan

A post shared by Fergie (@fergie) on

Katy Perry

Popster Katy Perry gebruikt heel haar leven al appelciderazijn en zegt dat ze dankbaar is dat haar ouders deze gewoonte van jongs af aan hebben doorgegeven. Ze beweert zelfs dat het een van de redenen is dat ze nooit een optreden heeft moeten afzeggen omwille van gezondheidsredenen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.