Home LOL LOL: 7 bizarre beautygeheimen die we hem liever nóóit vertellen

LOL: 7 bizarre beautygeheimen die we hem liever nóóit vertellen

Shhh ons geheimpje

giphy.com
Once again wordt het bevestigd: vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars. Een andere planeet, andere interesses en andere weird habits. Elke man weet dat we onze oksels scheren, onze benen waxen en onze wenkbrauwen epileren, maar er zijn ook van die bizarre beautygeheimen die we hem liever nóóit vertellen. 

1. We scheren onze dikke teen 

Geen enkele vrouw wilt harige tenen. We willen gladde en zachte tenen net zoals elk ander lichaamsdeel. Niets zo vervelend als die paar sprietjes haar die steeds opnieuw op je dikke teen verschijnen. Bij elke scheer of waxbeurt checken we dan ook snel of je dikke teen ook even onthaard moet worden.  

2. Wij hebben ook snorharen

En ook die haartjes worden zorgvuldig verwijderd of gecamoufleerd. We blonderen ze of we laten ze waxen. Voor onze bovenlip laten we het scheermesje echter wél links liggen. Scheren zorgt er namelijk voor dat die donsjes op onze bovenlip stoppels worden en dat is een worstcasescenario! 

3. Nagellak is de perfecte camouflage

Bij gele of blauwe teennagels, kalknagels of bij een kleine vervorming in je nagel is nagellak onze redder in nood. We zetten onze teentjes snel even in een kleurtje en onze voeten lijken zo goed als nieuw. Tip: om gele nagels te voorkomen kan je best altijd eerst eenbase coat aanbrengen voor je er echt met een kleurtje over gaat. 

4. Droogshampoo 

Met onze volgeplande dagen hebben we soms helemaal geen tijd om ons haar te wassen, te drogen en te stylen. Als ze een beetje vet zijn, gebruiken we gewoon royaal droogshampoo. Is de droogshampoo op? No panic: ook babypoeder kan wonderen verrichten. Dan maar hopen dat hij die gecamoufleerde vette haren niet zal opmerken. 

5. We kunnen niet van onze puistjes afblijven 

Als we een pukkel voelen opkomen, beginnen onze vingers al te jeuken. We weten dat we er moeten afblijven, want dat het anders erger wordt. Wanhopig smeren we wat extra foundation, maar zodra ze geel is, kunnen we er echt niet meer aan weerstaan: die puist moet weg.  

6. We smeren elke mogelijke crème op een puist

Van Clearasil tot tandpasta, we hebben al zo veel verschillende producten uitgeprobeerd, dat we ze ons zelfs niet meer allemaal kunnen herinneren. Sommige crèmes houden we dan ook liever voor onszelf. 

7. Ons wondermiddel tegen wallen: aambeienzalf  

Last but not least: aambeienzalf! Een trucje die de meesten onder ons van hun grootmoeder heben meegekregen. Slecht geslapen en last van baggy eyes? Een beetje aambeienzalf kan wonderen verrichten, maar dat gaan we écht niet aan zijn neus hangen

Beautygeheimen

copyright: giphy.com

Lees ook: 

Mannen moeten al eens tussen de regeltjes lezen om ons te begrijpen: Dit is wat vrouwen echt bedoelen met hun Snapchats. Een echte Disneyfan? Dit geheim draagt De Kleine Zeemeermin al jaren met zich mee. Als je regelmatig je haren stylet, pas dan op: 5 fouten die je met je stijltang maakt.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.