Home FASHION & BEAUTY Onthuld: de 10 beste beautygeheimen

Onthuld: de 10 beste beautygeheimen

Draag zorg voor je natuurlijke schoonheid

We willen er allemaal stralend uitzien, elke dag opnieuw. Maar welke beautytips zijn nu echt de moeite waard? Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

1. Laat die foundation eens staan

Als je last hebt van puistjes, is het een goed idee om het rustig aan te doen met foundation. Beter nog: laat die eens helemaal weg. Voor een speciale avond kan je natuurlijk wel all the way gaan met je make-up, maar hou het rustig qua dagmake-up.

2. Concealer moet je 'indeppen'

Wil je je puistjes camoufleren met een concealer? No problem! Maar dep die wel in je huid, want wrijven is uit den boze.

3. Less is more

Elke dag een volledige make-upkit op je gezicht smeren is over the top. Je ziet er heus ook mooi uit met een beetje mascara en lipgloss.

4. Je natuurlijke haarkleur is hot

Je kan je haar altijd wat oplichten met highlights. De truc is om mensen te laten denken dat je geboren bent met sunkissed lokken, niet dat je jezelf net een slechte haarkleuring hebt gegeven.

5. Altijd een potje vaseline bij de hand

Vaseline is super voor je lippen. Extra tip: smeer ook een restje op je wenkbrauwen. Zo blijven ze gegarandeerd de hele dag goed zitten.

6. Breng een bezoekje aan de dermatoloog

Het is zeker geen overbodige luxe! Een bezoekje aan de dermatoloog of huidarts kan wel eens de beste investering zijn voor de verzorging van je huid.

7. Zonnecrème

Je zou bij de kleinste zonnestraal al gebruik moeten maken van een zonnecrème. Niet alleen krijg je rimpels van onbeschermd in de zon zitten, het is ook nog eens gevaarlijk voor je huid. Smeren maar, dus!

8. Vergeet je manicure niet

Je handen zijn zo goed als je visitekaartje. Verzorg ze dus altijd.

9. Oogpotlood

Trek je ooglijntje niet in je waterlijn. Daardoor lijken je ogen veel kleiner.

10. Geloof in jezelf

Schoonheid zit vanbinnen. Ken je sterke punten en speel ze uit. Meisjes met een gezonde dosis zelfzekerheid zijn erg sexy!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.