Home FASHION & BEAUTY Beauty Rose brown hair bewijst dat roségouden lokken niet alleen voor blondines kunnen

Rose brown hair bewijst dat roségouden lokken niet alleen voor blondines kunnen

We're in loveee.

rose brown hair
Instagram

Roségouden lokken zijn nog steeds immens populair, maar meestal zien we de haarkleur enkel bij blondines. Voor wie bruin haar heeft, was het iets moeilijker om deze trend een keertje te proberen, maar daar is nu ein-de-lijk een oplossing voor uit de bus gekomen.

Sinds 2017 is een roségouden coupe niet meer weg te denken en staat ons Pinterestbord bomvol met inspiratiefoto’s. Als je blond haar hebt, is het redelijk makkelijk om de trend een keertje te proberen, maar brunettes onder ons lieten hem vaak links liggen. Je haar bleken is namelijk een redelijk intensief proces en het kan je lokken ook nog eens beschadigen.

Tot nu toe bleef het dus bij dromen, maar voor alles bestaat er een oplossing. Zo is namelijk net de haarkleur rose brown hair opgedoken en wij waren meteen verliefd. Haarstylist Thi Thoa Tu heeft nu een manier gevonden zodat ook dames met bruin haar een roze schijn in hun haar kunnen krijgen.

Shiny Rose brown 🌹 @hairby_teee 🙌

A post shared by Rich Tran (@ultrafadebyrich) on

Zijn geheim? Een Olaplex-behandeling (deze gaat je haar minder beschadigen) en een mix van rode en bruine tinten. Het resultaat is een soort van koperroze en het ziet er alvast prachtig uit. Onze afspraak bij de kapper is alvast gemaakt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.