Home FASHION & BEAUTY Beauty NOOO: Urban Decay stopt de verkoop van hun Naked Palette

NOOO: Urban Decay stopt de verkoop van hun Naked Palette

Het iconische oogschaduwdoosje bestaat al acht jaar, maar zal binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn.

Urban Decay
YouTube: Urban Decay Cosmetics

Oogschaduwliefhebbers kunnen er maar beter een zakdoekje bijhalen, want het ondenkbare is gebeurd. Na meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren en een opbrengst van 1 miljard dollar hebben ze bij Urban Decay besloten om het originele Naked Palette uit de rekken te halen.

Wij kunnen het bijna niet geloven. Het originele Naked Palette van Urban Decay is een echte klassieker, maar wordt nu toch door het merk uit de winkels gehaald. Het wereldberoemde oogschaduwdoosje zag voor het eerst het licht in 2010 en sindsdien werden er al verschillende varianten op de markt gebracht. Denk maar aan Naked2, Naked3 en Naked Heat.

All good things must come to an end

Bij Urban Decay laten ze het iconische oogschaduwpalet alvast niet zonder waardig afscheid gaan. ‘Het is altijd een beetje pijnlijk om je verleden achter te laten, maar het is nodig om te evolueren’, klinkt het bij het merk. Daarnaast heeft het make-upmerk ook een filmpje opgenomen waar ze effectief een begrafenis houden voor het Naked Palette.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Nog meer lezen over Urban Decay:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.