Home FASHION & BEAUTY Beauty HOW TO: 5 verschillende manieren om te schitteren met metallic make-up

HOW TO: 5 verschillende manieren om te schitteren met metallic make-up

Metallic make-up is dé beautytrend die onze Pinterestfeed het afgelopen jaar regeerde. Maar wat als we nu eens stoppen met de zoveelste metallic eyeliner- of lipsticklook te pinnen en ‘m effectief eens uit te testen? Onze favoriete celebs geven alvast het goede voorbeeld.

Opteer voor smokey eyes (maar blijf weg van zwart) zoals Rihanna

Ga voor een smokey eye, maar met een metallic finish. Blijf weg van zwart en opteer in de plaats voor antraciet of donkergroen. Vergeet zeker je ooghoeken en onderste wimperranden niet.

Speel op safe met monochrome make-up à la Zoë Kravitz

Een metallic make-upgroentje? Blijf dan in hetzelfde kleurenpalet. Breng goudkleurige oogschaduw aan op je oogleden en ga voor diepbrons of koper in de plooi tussen je ooglid en je wenkbrauw. Werk de look af met een warme, transparante gloss op je lippen.

Maak een statement met metallic lippen zoals Olivia Munn

Zoals je hier al kon lezen, zijn metallic lippen dit najaar je van het. Hoe feller, hoe beter zelfs. Je lippen komen nog beter tot hun recht wanneer je huid letterlijk straalt. Mix daarom twee druppels strobe cream in je foundation en werk af met een champagnekleurige highlighter op je jukbeenderen, slapen en neusbrug.

Creëer je eigen lipsticktint zoals Gigi Hadid

Blaas je favoriete lipstick nieuw leven in door hem een metallic glans te geven. Dep wat highlighter boven je cupidoboogje en in het midden van je onderlip en creëer zo een glanseffect.

Hou het bij eyeliner net als Vanessa Hudgens

Geen fan van felle oogmake-up? Houd het dan bij eyeliner. Een opvallend, metallic lijntje boven je ogen is net zo flatterend. Wil je graag eerst wat experimenteren voor de spiegel, investeer dan niet meteen in een dure eyeliner maar verstuif wat setting spray op een smal borsteltje en ga aan de slag met de favoriete tinten uit je oogschaduwpalet.

[td_smart_list_end]

Nog meer leesvoer over beauty: