Home FASHION & BEAUTY Beauty HANDIG: Dit make-uppalet moet je in huis halen voor je volgende vakantie

HANDIG: Dit make-uppalet moet je in huis halen voor je volgende vakantie

Benefit
Instagram: benefitcosmetics

Benefit Cosmetics is vooral bekend vanwege hun wenkbrauwproducten, maar wij zijn ook een grote fan van hun paletjes. Een tijdje geleden hebben ze het ‘Cheek Parade Blush Palette’ gelanceerd en ook nu brengt het merk weer een handig hebbeding op de markt. Gelukkig is het bijna Kerstmis, jongens!

Een paletje waar je mee kan camoufleren, contouren én highlighten? Ja hoor, het kan. Benefit Cosmetics heeft zonet hun ‘Complexionista Palette‘ gelanceerd en wij hebben het meteen aan ons winkelmandje toegevoegd. Zo heb je namelijk maar één product nodig om héél je basismake-up te doen. Handig!

Het doosje bevat twee tinten van hun nieuwe Boi-ing-concealer, hun befaamde Hoola-bronzer (zowel de lichte als de donkere kleur) en twee highlightertinten. Zo krijg je de kleur ‘Dandelion’ (een roze higlighter in poedervorm) en ‘Watt’s Up’ (een cream-to-powder-product met lekker veel glans).

Handig voor op reis

Naast de zes productjes krijg je ook nog een handleiding met enkele tips over contouren en highlighten, en komt het palet in een handig meeneemformaat. Ideaal voor op vakantie, want zo hoef je geen hoop verschillende producten mee te sleuren.

Het Complexionista-palet is slechts tijdelijk beschikbaar, en is voorlopig nog niet bij ons te koop. Wij houden alvast onze ogen open, want zes producten voor zo’n 32 euro kunnen we écht niet laten liggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.