Home FASHION & BEAUTY Met dit Cheek Parade Blush Palette van Benefit tover je instant een...

Met dit Cheek Parade Blush Palette van Benefit tover je instant een gezonde blos op je wangen

Wishlisted!

Instagram: sephora_spain
Benefit Cosmetics blijft ons verbazen. Het make-upmerk lanceert het ene make-upproduct na het andere en nu hebben ze opnieuw een echt must have uitgebracht. Enter: het Cheek Parade Blush Palette. Een make-updoosje met drie prachtige blushkleuren en hun twee populaire Hoola-bronzers. Need we say more?

Het is geen geheim dat wij een grote fan zijn van make-uppaletjes. Het Naked Palette van Urban Decay is al jaren een favoriet en we zullen je ook meteen uitleggen waarom. Je krijgt een hele hoop kleurtjes die perfect bij elkaar passen én je betaalt er een stuk minder voor dan wanneer je ze apart zou kopen. Daarom waren we ook meteen verliefd toen we het Cheek Parade Blush Palette zagen.
 

Het palet bevat vijf verschillende producten, namelijk drie blushkleuren en twee bronzers. Zowel de originele Hoola-bronzer (geschikt voor een iets donkerdere huid of een sunkissed skin) en de iets lichtere variant (Hoola Lite) krijg je als je het doosje koopt. Verder mag je ook nog de nieuwe Galifornia-blush verwachten en ook de kleur Rockateur en Dandelion zitten erbij.
 

Momenteel is het palet al verkrijgbaar in Spanje voor zo’n 53 euro. Een koopje, want voor elk product apart betaal je al snel twintig euro. Wij hopen alvast  dat het Cheek Parade Blush Palette snel bij ons beschikbaar is en anders moeten we wel een citytripje richting de Spaanse zon boeken… 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.