Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit is volgens haarstylisten het ideale kapsel voor thirtysomethings

Dit is volgens haarstylisten het ideale kapsel voor thirtysomethings

Past bij elke gezichtsvorm én het is ontzettend veelzijdig.

Je 30ste verjaardag is een mijlpaal die je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan. Het is het ideale moment om je garderobe eens uit te mesten en wat nieuwe outfits aan te schaffen. Of wat dacht je van een nieuw kapsel? Haarstyliste Carly Price vertelt alvast wat volgens haar de ideale hairdo is voor alle thirtysomethings onder ons.

Een groot feest. Een online shopping spree. Of een compleet nieuw kapsel. Je dertigste verjaardag is het ideale excuus om je eens goed te laten gaan. Blaas je binnenkort dertig kaarsjes uit en wil je graag eens iets anders doen met je haar? Dan geven wij je graag tips voor een volwassen look die toch trendy is.

Chop chop

Een nieuw kapsel kiezen kan behoorlijk angstaanjagend zijn, want er zijn zoveel stijlen! Een kort pixiekapsel, een bob, lange, golvende manen… Tips van de expert zijn altijd welkom, in dit geval van Carly Price, haarstyliste bij salon Muse of Londen in de Britse hoofdstad.

‘Ik vind een kapsel op schouderlengte erg flatterend als je (bijna) dertig bent.’ Deze haarlengte staat mooi bij de meeste gezichtsvormen en je kan er nog alle kanten mee uit. Je kan er een wavy look mee creëren, maar ook helemaal stijl ziet het er mooi uit. Wie er graag een beetje jonger wil uitzien, kan opteren om een froufrou te laten knippen. Zo krijg je een jeugdig resultaat. Het voorbeeld bij uitstek? Dat is it-girl Alexa Chung!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.