Home FASHION & BEAUTY Beauty NEED: deze gezichtsmaskers zijn dé ultieme must have voor Disneyliefhebbers

NEED: deze gezichtsmaskers zijn dé ultieme must have voor Disneyliefhebbers

Wij kunnen niet wachten tot deze weer in stock zijn!

Disney masques

Dat jullie gek zijn van alles wat met Disney te maken heeft, is ons al een tijdje duidelijk. Daarom konden we dan ook niet anders dan jullie vertellen over deze betoverende gezichtsmaskers. Bij Mad Beauty hebben ze namelijk drie maskertjes op de markt gebracht die geïnspireerd zijn op een aantal slechteriken uit de Disneywereld.

Nu de herfst duidelijk in het land is, kunnen we wel wat extra momentjes voor onszelf gebruiken. Denk maar aan een romantische film onder een dekentje of een lekker ontspannend gezichtsmasker op zondag. Wij hebben alvast enkele exemplaren ontdekt die we doodgraag een keertje willen proberen en zeker voor alle Disneyliefhebbers zijn ze een aanrader.

Bij Mad Beauty, een merk dat bij ons niet zo gekend is, hebben ze drie gezichtsmaskers uitgebracht die geïnspireerd zijn op Ursula, Cruella De Vil en Maleficent. De verpakking alleen al is al een reden om deze pareltjes in huis te halen. Het zijn namelijk alle drie sheet masks. Ideaal om wat inspiratie op te doen voor Halloween, als je het ons vraagt!

Maar natuurlijk hebben de maskertjes ook elk een eigen, specifieke werking. Het Ursula-masker gaat je huid kalmeren, het Maleficent-masker gaat verfrissen en revitaliseren. En het Cruella De Vil-masker geeft je gelaat een hydratatieboost. Klinkt zeker niet slecht dus, en er is nog meer, want je kan deze pareltjes gewoon online bestellen!

Lees ook: