Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Rehydra Spray van Pascaud

Flair Beauty testteam: Rehydra Spray van Pascaud

‘Ik gebruikte de spray in de plaats van aftersunmelk. Makkelijk en snel!’

Laura (28) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Rehydra Spray van Pascaud: 8/10

Prijs/kwaliteit:

Voor deze spray van 200 ml betaal je € 29,90. Hoewel het zeker een degelijk product is, vind ik het toch wat aan de prijzige kant.

Geur/textuur:

Deze geurloze spray mag je zowel verstuiven op het gezicht, als het lichaam en het haar. De formule voelt aan als water op de huid en is eens ingetrokken allesbehalve kleverig. Toch is het aangeraden na gebruik even je handen te wassen.

Pluspunten:

Het feit dat deze spray geurloos is, vind ik best handig. Vaak kan je geen parfum meer aanbrengen nadat je een bodylotion of –olie hebt gebruikt vanwege de geur. Verder vind ik de textuur erg aangenaam. Zeker in de zomer, want dan is het vaak te warm voor lotions, crèmes, etc. Hoewel de spray gewoon water lijkt te bevatten, merk ik toch dat mijn huid na enkele dagen gebruik gehydrateerd en zachter is.

Minpunten:

Het volume / de prijs.

Zou ik het opnieuw kopen?

Aangezien dit flesje te gebruiken is voor het lichaam, het gezicht en het haar zat ik er snel door. De prijs valt me daarom wat tegen.

Deze Rehydra Spray lijkt gewoon een flesje water, maar de formule bevat onder meer aloë vera en hyaluronzuur die voor een intensieve hydratatie zorgen. Ik nam afgelopen zomer dan ook geen aftersunmelk mee op vakantie, maar wel deze spray in de plaats. Boekte je zonet een lastminutevakantie richting de zon en ben je nog op zoek naar een product met een verkoelende en tegelijk hydraterende werking? Dan raad ik zeker aan de Rehydra Spray van het Belgische label Pascaud in je reiskoffer te steken.

Rehydra Spray (200 ml) – € 29,90 – Pascaud

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.