https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: NYX Suede Matte Lip Liner + Lipstick

Flair Beauty testteam: NYX Suede Matte Lip Liner + Lipstick

‘De lipsticks blijven redelijk lang op je lippen zitten. Zeker met een laagje lippotlood eronder blijft hij makkelijk een paar uur intact.’

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

NYX Suede Matte Lip Liner + Lipstick: 8/10

Prijs/kwaliteit:

Voor net geen € 15 heb je een mooie lippenstift en een bijpassend lippotlood.

Textuur/geur:

De textuur is redelijk romig waardoor je beide producten makkelijk kan aanbrengen. Verder is er geen opvallende geur aanwezig.

Pluspunten:

Handig dat elke lipstick een bijpassend lippotlood heeft in dezelfde kleur, zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar de juiste match.

Vaak kan een lippotlood redelijk droog zijn qua textuur, maar dat is bij dit exemplaar niet het geval. Wanneer ik het heb aangebracht, voelen mijn lippen nog steeds zacht en gehydrateerd aan. De ideale basis om verder te gaan met de lippenstift.

De lipsticks blijven redelijk lang op je lippen zitten. Zeker met een laagje lippotlood eronder blijft hij makkelijk een paar uur intact. Na een maaltijd moest ik hem even bijwerken.

Minpunten:

Op basis van de verpakking had ik de kleur wel net iets anders verwacht. Ik zou dus aanraden om de producten in de winkel even te testen op je hand.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja, maar dan zou ik wel voor een andere tint gaan. Ik probeerde nu ‘Lavender & Lace’, maar die vind ik toch net iets te grijzig voor mijn huidtint. Eerst omlijn ik mijn lippen met het potlood om ze vervolgens netjes verder in de kleuren. Zo heb je een ideale basis voor je lipstick. Als ik tevreden ben met de vorm, ga ik er nog over met de lippenstift.

Suede Matte Lip Liner + Lipstick – € 9,40 (lippenstift) en € 4,15 (lippotlood) – NYX.

Lees meer beautyreviews: