Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: NYX Epic Ink Liner

Flair Beauty testteam: NYX Epic Ink Liner

'Intussen gebruik ik hem al meer dan een maand en ik ben nog steeds niet op hem uitgekeken.'

Elisabeth (35) is beautyredactrice bij Flair. Toen ze op haar twaalfde gezegend werd met haar allereerste puistje, ging ze naarstig op zoek naar hét wondermiddel voor een smetteloze huid. In haar strijd tegen de rode bultjes raakte ze verknocht aan verzorgingsproducten op basis van vitamine A, salicylzuur en vitamine C. Alleen no-nonsenseproducten met een merkbaar positief resultaat verdienen een plaatsje in haar badkamer. Samen met een legervoorraad eyeliner, haar andere beautyverslaving.

NYX Epic Ink Liner: 9/10


Prijs/kwaliteit
:

€ 10,49 is ongeveer het maximum wat ik aan een liquid liner wil geven. Een goede prijs/kwaliteit voor deze Epic Ink Liner.

Geur/textuur:

De eyeliner ruikt een tikje chemisch, maar dan moet je het penseeltje al echter onder je neus houden.

Pluspunten:

Veel pluspunten aan deze eyeliner: eerst en vooral kan je dankzij het fijne penseeltje een mooi egaal lijntje zonder hakkeltjes trekken; de kleur van de eyeliner is gitzwart en mat; en door meer of juist minder druk uit te oefenen op het penseeltje kan je makkelijk de dikte van het lijntje bepalen.

Minpunten:

Als je veel met je vingers aan je ogen zit, pas je beter voor deze eyeliner. Hij is niet bestand tegen lichte wrijving. Ook tegen extreem warme temperaturen is hij niet opgewassen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Ik zocht een snelle vervanger voor mijn favoriete eyeliner van het moment (de Curvitude eyeliner van Maybelline) en dit was de eerste die ik op een zondagochtend kon vinden. Het was er eentje om de dag door te komen, weet je wel. Intussen gebruik ik hem al meer dan een maand en ik ben nog steeds niet op hem uitgekeken.

Een lijntje trekken met deze eyeliner gaat verrassend makkelijk. Het puntje van de pen glijdt als het ware over je oogleden. Of je nu oogschaduw, een oogschaduwprimer of helemaal niks op hebt, het trekken van het lijntje gaat steeds vlot en soepel. Een goede eyeliner, voor een eerlijke prijs. Ik hou hem nog even bij.

NYX Epic Ink Liner – € 10,49 – NYX, www.nyxcosmetics.be

Lees meer beautyreviews: