Home FASHION & BEAUTY Beauty SPOTTED: deze eyelinertrend van vroeger maakt een comeback op Instagram

SPOTTED: deze eyelinertrend van vroeger maakt een comeback op Instagram

Gaan wij zeker een keertje proberen!

eyeliner
Instagram: yab1970/ kyliecosmetics

Heb je nog geen eyeliner in je make-upcollectie liggen? Dan is het nu de moment om er eentje in huis te halen. Een felgekleurd lijntje aan je bovenste wimperrand is de trend van de zomer en wij hebben op Instagram alvast nog een eyelinertrend gespot.

De winged eyeliner van Brigette Bardot is al een tijdje weer populair en nu komt er nog een make-uptrend van vroeger weer bovendrijven. ‘Floating crease eyeliner’ is namelijk weer helemaal terug. Het was Twiggy die deze ondertussen wereldbekende look op de kaart gezet heeft en nu geeft onder andere Kylie Jenner hem een moderne twist.

Floating crease eyeliner

Bij deze trend ga je je lijntje niet aan je wimperrand tekenen, maar net in de vouw van je oog. Ariana Grande geeft alvast het goede voorbeeld in de videoclip van ‘God Is A Woman’ en ook Kylie Jenner heeft de floating crease eyeliner uitgeprobeerd voor de zomercollectie van Kylie Cosmetics.

‘God Is A Woman’ out now

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

How to

Wil je de look zelf graag een keertje namaken? Kijk dan naar benden in een spiegeltje terwijl je het lijntje aanbrengt, maar probeer wel om je kin hoog te houden. Zo zie je goed waar je de eyeliner moet aanbrengen.

Ook de plaats van het lijntje zelf is erg belangrijk. Als het te hoog zit, zie je er een beetje verbaasd uit. Wanneer je het net te laag aanbrengt, zal je er helaas maar weinig van zien. Teken dan eerst ook een fijne lijn. Vervolgens kan je checken of alles er goed uitziet en er nog een keertje overgaan.

Om er zeker van te zijn dat je eyeliner ook mooi blijft zitten, breng je best eerst een primer aan op je ooglid. Werk vervolgens af met een matte oogschaduw in een neutrale kleur. Zo heb je een ideale basis om van start te gaan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.