Home FASHION & BEAUTY Beauty Cannes 2018: wij zijn verliefd op de beautylooks van Kristen Stewart

Cannes 2018: wij zijn verliefd op de beautylooks van Kristen Stewart

Van met parels bezette eyeliner tot honderden schuifspeldjes in haar lokken: K. Stew is killing it op de rode loper.

Kristen Stewat
Photonews

Kristen Stewart is momenteel op het Filmfestival van Cannes, en dat zal iedereen geweten hebben. Eerder trok de actrice uit protest haar Louboutins uit in het midden van de rode loper, maar ook van haar beautylooks zijn wij behoorlijk onder de indruk.

Kristen Stewart heeft deze week meerdere keren het nieuws gehaald. Zo trok ze op de rode loper haar Louboutins uit en liep ze op blote voeten verder. Actrices worden door de organisatie gevraagd om hoge hakken te dragen op de rode loper, maar daar had de brunette duidelijk geen zin in.

The girl with the pearl eyeliner

Nu laat K. Stew zich evengoed op andere vlakken gelden, want ook haar beautylooks van de afgelopen dagen gingen niet onopgemerkt voorbij. Zo werd ze op de rode loper gespot met witte eyeliner die bezet was met pareltjes.

Details #pearls #kristenstewart

A post shared by Beau Nelson (@beau_nelson) on

Haar make-upartiest Beau Nelson vertelde in een interview met Refinery29 hoe je de look zelf kan creëren, en het is echt supersimpel. Het enige wat je nodig hebt, is wat wimperlijn en een pincet. In plaats van met een eyeliner te werken, gebruikte haar make-upartiest een concealer als basis op haar oogleden. Vervolgens doopte hij een nat kwastje in witte oogschaduw, dat hij vervolgens gebruikte om het lijntje te tekenen.

Niet alleen haar make-uplooks, maar ook haar kapsels waren de afgelopen dagen volledig on point. Zo stopte Kristens haarstyliste Bridget Brager heel wat schuifspeldjes in haar korte lokken. De speldjes lopen van de linkerkant van haar hoofd naar beneden en volgen geen nette lijn. Toch ziet het resultaat er tot in de puntjes (heb je ’m?) verzorgd uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.