Home FASHION & BEAUTY Beauty Ashley Benson deelt het geheim van haar simpele smokey eye in een...

Ashley Benson deelt het geheim van haar simpele smokey eye in een nieuwe video

De 'Pretty Little Liars'-actrice gebruikt bovendien geen enkele make-upborstel!

Ashley Benson
© Getty

De looks van Hanna Marin en haar vriendinnen in ‘Pretty Little Liars’ waren jarenlang onze favoriet, maar ook van de actrices zelf nemen we maar al te graag make-uptips aan. En we hebben geluk, want Ashley Benson laat in een nieuwe video met Vogue zien hoe ze een simpele smokey eye maakt.

Ashley Benson gaf Vogue een tijdje geleden niet alleen inkijk in haar badkamer, maar ook in haar make-uproutine. In een nieuwe video legt de ‘Pretty Little Liars’-actrice uit hoe ze zich gewoonlijk klaarmaakt. Zo laat ze zien wat haar favoriete skincareproducten zijn en daarnaast toont ze ook hoe ze haar signature smokey eye maakt. En die is verrassend makkelijk!

Voor de look gebruikt Ashley slechts één oogschaduwdoosje. Zelf koos ze voor het Dior Backstage Eye Palette in de kleur 003 Amber Neutrals, maar je kan natuurlijk eender welk doosje gebruiken dat je in je bezit hebt. Vervolgens neemt ze een medium kleurtje uit het palet en brengt ze de tint aan met haar vingers. Deze brengt ze aan op haar bewegend ooglid en vervaagt ze naar boven toe. Om de look af te werken neemt ze, opnieuw met haar vingers, een kleur die iets donkerder is. Deze brengt ze op haar beurt aan in haar buitenste ooghoek. Afwerken doet ze met een streepje eyeliner, een vleugje mascara and that’s it!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.