Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: dit beautymerk maakt reclame met een luchtzuiverende en recycleerbare banner

ZIEN: dit beautymerk maakt reclame met een luchtzuiverende en recycleerbare banner

Je spot hem op het nieuwe Operaplein in Antwerpen.

Als je binnenkort over het vernieuwde Operaplein in Antwerpen loopt, spot je daar een gigantische reclamebanner van Love Beauty & Planet. Niet zomaar een banner, want hij is luchtzuiverend én recycleerbaar. Als dat geen mooi gebaar is.

Wanneer keek jij voor het laatst nog bewust naar een reclamebanner op straat? Juist ja. Als je binnenkort langs het Operaplein in Antwerpen wandelt of fietst, is het toch de moeite om even omhoog te kijken. Want aan het operagebouw hangt een imposante reclamebanner van Love Beauty & Planet. Die banner is meer dan alleen reclame, want hij neemt rondzwevende vervuilende deeltjes op uit de lucht, zodat de lucht zuiverder wordt. Wanneer de banner later wordt weggehaald wordt de stof niet gewoon weggegooid, maar wordt een deel gerecycleerd tot totebags.

Zoek de fiets

Leuk om te weten: het merk zal op 26 en 27 juni aan de banner staan met een ecologische fiets versierd met bloemen. Daar kan je zelf een sample gaan afhalen van Love Beauty & Planet. Er worden ook gerecycleerde bloempotjes uitgedeeld, gemaakt van lege potjes en flesjes.

Love Beauty & Planet is een ecologisch en natuurlijk cosmeticamerk met haar- en lichaamsverzorging. Met deze actie wil het merk mensen motiveren om de stad met de fiets te ontdekken en samen te zorgen voor gezondere lucht.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.