Home FASHION & BEAUTY Fashion COOL: deze Adidas-sneakers hebben de print van je favoriete Arizona Iced Tea

COOL: deze Adidas-sneakers hebben de print van je favoriete Arizona Iced Tea

Mucho Mango? Yes, please! 😜

© Adidas

Food en fashion: het moeten zowat de twee woorden zijn die het meest door ons hoofd spoken. Althans hier op de redactie toch. Maar de twee combineren? Dat lijkt een onmogelijke opdracht! Toch weet Adidas het voor elkaar te krijgen, want het populaire sneakermerk lanceert namelijk schoenen met de print van je favoriete Arizona Iced Tea. Say what?!

Het is het populaire Continental Vulc-model dat voor deze unieke collab flink onder handen werd genomen. Hoewel je deze sneakers hoogstwaarschijnlijk al in het wit of een ander basic kleurtje in je kast hebt staan, kan je ze nu ook in een ultravrolijk printje scoren. Daarvoor baseerde Adidas zich op de vier meest populaire Arizona Iced Tea-smaken: groene thee met ginseng en honing, citroen, Mucho Mango en watermeloen. Elke sneaker werd dan ook versierd met de kenmerkende branding: van Japanse bloemen tot een kleurrijk aztekenprint. Op de tong van de sneaker alsook aan de binnenkant spot dan weer de logo’s van de twee labels.

Badslippers 2.0

Naast deze coole sneakers werden ook de veelbesproken Adilette slides onder handen genomen. Je weet wel: die badslippers die aan de voetjes van talloze hipsters prijken, en dat vaak in combinatie met hoog opgetrokken witte sokken. Deze slippers scoor je naast opvallend geel en oranje nu ook in dezelfde populaire Arizona-prints. Het prijskaartje voor deze unieke ontwerpen? Dat ligt in de vertrouwde prijsklasse van Adidas. Voor de sneakers tel je bijvoorbeeld € 79,95 of € 89,95 neer. De badslippers scoor je dan weer voor € 34,95. Of je die dan enkel aan het zwembad draagt of ook op straat, laten we aan jou over! 😉

Beelden: © Adidas

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.