Home FASHION & BEAUTY 5 blunders die vrouwen maken om er beter uit te zien

5 blunders die vrouwen maken om er beter uit te zien

Zo vinden mannen je helemaal niet aantrekkelijker

Corbis
We willen allemaal de knapste versie van onzelf zijn in het bijzijn van onze crush, maar soms vergeten we waar de grenzen liggen. Mascaraklonters, valse nagels of praten met een babystem: mannen zijn er géén fan van. Flair overloopt de blunders die je niet sexy laten overkomen bij mannen.

De babystem

Soms heb je van die momenten dat je met opzet met een piepstemmetje praat. "Hij zal dat nog wel schattig vinden." denk je dan, maar niets is minder waar. Een babystem kan dan wel misschien een volgens jou perfecte tool zijn om je vriend te betuttelen of lief over te komen, het heeft het tegenovergestelde effect. Hou je stem dus in toom, ladies!

Klonters mascara

In een nerveuze bui zou je misschien wel eens de neiging krijgen om meer en meer laagjes mascara aan te brengen. Je wilt natuurlijk dat hij in je ogen verdrinkt en dat je zwoel met je wimpers kan knipperen. Maar als er mascarabrokjes afvallen is het allesbehalve hot. Mannen merken écht geen details zoals een laagje meer of minder mascara. Vermijd die mascaraklonters dus als je hem met je ogen wilt betoveren.

Diëten als het écht niet nodig is

We hebben allemaal wel een vriendin die op dieet is terwijl ze het helemaal niet nodig heeft. Frustrerend! Ook al willen we dat ons lichaam er op en top uitziet voor onze geliefde, zijn de meeste mannen zijn niet op zoek naar enorm dunne catwalk modellen. Aanvaard je lichaam dus zoals het is want mannen verkiezen een échte vrouw met rondingen. Laat dat stukje taart dus maar komen!

Showing all the goods

Je wilt hem misschien wel overtuigen van wat je in huis hebt, maar té veel laten zien heeft niet echt het gewenste effect. Als je met killer legs en decolleté wilt pronken op de eerste date, ga je hem daarna snel vervelen. Hou de spanning er beter in door elke keer de aandacht met een ander lichaamsdeel te trekken. Zo ga je beter eens voor blote schouders of een strakke jeans. Classy wint steeds van trashy!

Zelfbruiner

Een straaltje zon doet iedereen goed, maar als je niet snel bruint of niet hebt kunnen zonnebaden zou je al snel naar zelfbruiner grijpen. Maar let op: zelfbruiner op de juiste manier gebruiken is een kunst. Of wel gebruik je een te donkere kleur of je hebt het niet goed uitgesmeerd. Kortom, je moet al een pro zijn om lichaam er sun-kissed uit te laten zien. Hij zal je sexier vinden met blekere killer legs dan als een variant met oranje strepen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.