Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Win: zo kan je wat langer slapen!

Mooier in 1 minuut met deze snelle trucjes

Heb je een zware nacht achter de rug? Met deze trucjes zie je er instant beter uit, en ze kosten je niet meer dan één minuut. Zá-lig!

Laat een ijsblokje smelten over je gezicht

Na het reinigen van je gezicht, ga je met een ijsblokje over je huid. Zo zullen je poriën zich sluiten en zijn ze minder zichtbaar.

 

Gebruik eens een banaan als maskertje

banaan

De binnenkant van de schil bevat namelijk enzymen die je huid hydrateren. Wrijf met de schil over eventuele lijntjes die je hebt tot de schil bruin begint te zien. Dat duurt ongeveer een minuut. Spoel vervolgens je gezicht af met water.

 

Masseer je nek

Je bloeddoorstroming zal verzwakken als je spieren in je nek gespannen zijn. Door stress zullen ze druk uitoefenen op je bloedvaten. De oplossing: je nek een minuutje masseren. Op die manier zullen die spieren zich weer ontspannen. Resultaat: je kan beter nadenken en je hebt meteen minder last van stress.

 

Spring!

Spring gedurende 60 seconden ter plaatse. Je metabolisme krijgt meteen een boost en je krijgt een gezond blosje op je wangen.

 

Sexy lokken in 60 seconden

Breng wat haarmousse aan van je hoofdhuid tot aan de puntjes van je lokken. Draai je haar vervolgens in een hoge dot. Die laat je gedurende de hele dag zitten. Ben je klaar met werken? Bevrijd je haar dan van de dot. Het resultaat zijn sexy waves. Perfect voor een cocktail na de werkuren, toch?

 

Een vleugje kleur met lipstick  lippenstift

Breng je lippenstift aan op je ogen, wangen en lippen voor wat extra kleur. Ga niet voor een matte lippenstift, want die kan je niet zo makkelijk uitsmeren en het resultaat is minder natuurlijk.

 

Gebruik een highlighter in je binnenste ooghoek

Ga met je vinger over een lichte oogschaduwkleur die niet al te veel glitters bevat en dep die in je binnenste ooghoek. Je zal er meteen fris en wakker uitzien.

 

Skip zoetigheden

Als je veel suiker eet, heb je vaak minder collageen. Dat zal op zijn beurt leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Ga in de plaats daarvan voor een gezonde snack, bijvoorbeeld natuuryoghurt met chiazaadjes.

 

Neem een koude douche

Was je haar eerst met warm water en spoel het vervolgens af met ijskoud water. Hello, shiny hair!

 

Brown is the new black

Gebruik een bruin oogpotlood aan de binnenkant van je bovenste wimperrand. Zwart kan soms te hard zijn, maar door het contrast tussen het witte van je ogen en het bruine oogpotlood zie je er meteen veel frisser uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '