Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Planckendael

En daar genieten de dieren met volle teugen van!

ZIEN: ZOO Antwerpen en Planckendael zijn omgetoverd tot een echt sneeuwparadijs

Wij hebben de afgelopen dagen al een paar keer gevloekt op de sneeuw in ons land, maar de inwoners van ZOO Antwerpen en Planckendael denken daar lichtjes anders over. Beide dierenparken hebben op hun Facebookpagina een filmpje gepost waarin te zien is hoe de dieren genieten van de sneeuwval. Cute!


Terwijl wij uren in de auto doorgebracht hebben (hallo, monsterfiles!), ging het er in ZOO Antwerpen en Planckendael iets vrediger aan toe. De dierenparken zien eruit als een winterwonderland, en daar genieten ook de inwoners met volle teugen van.

Prachtige wintertaferelen


Zo kregen de gorilla’s en chimpansees in ZOO Antwerpen een sneeuwman als speelkameraadje. Hun nieuwe vriend is echter niet lang overeind gebleven, want de sneeuw bleek een ideale snack voor de apen te zijn. Ach ja, van al dat spelen krijg je natuurlijk honger!

Ook Planckendael is de laatste dagen helemaal ondergesneeuwd, en dat heeft voor een prachtige setting gezorgd. De pinguïns hebben er de tijd van hun leven en de veren van alle tropische vogels komen door de witte sneeuw nog meer tot hun recht. Zeker een bezoekje waard, als je het ons vraagt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '