Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waar kunnen we tekenen?!

ZALIG: bij dit bedrijf betalen ze je om foto’s van hun honden te nemen

Ben jij een hondenliefhebber in hart en nieren? Neem dan snel je cv erbij, want reiswebsite The Points Guy is op zoek naar iemand die komende zomer Instagramfoto’s van hun honden kan nemen. Waar kunnen we tekenen?!


Krijg jij ook zo vaak de opmerking dat je te vaak een foto van je trouwe viervoeter op Instagram post? Schuif dit artikel dan maar eens onder hun neus, want reiswebsite The Points Guy is op zoek naar iemand die deze zomer Instagramfoto’s van hun honden wil nemen.

The Points Pups


Volgens de vacature kom je vooral in contact met Miles, Hootie en Swisher, drie überschattige Franse bulldogs. De honden staan bekend als The Points Pups en wonen in New York. Een win-winsituatie, als je het ons vraagt. Gedurende je tewerkstelling moet je professionele foto’s van de hondjes nemen, hun sociale media beheren en foto’s posten over reizen met huisdieren. Za-lig!

De ideale kandidaat heeft een goede kennis van sociale media zoals Instagram en Facebook. Verder moet je aanleg hebben voor fotografie en achttien jaar of ouder zijn. Medische kennis van honden is een pluspunt, maar geen vereiste. Als je het maar goed kan vinden met de dieren, dat is het voornaamste.

Een hele dag doorbrengen met een groepje schattige honden is leuk, maar er moet natuurlijk ook geld binnenkomen. Per uur krijg je zo’n vijftien euro en per week werk je tussen de 25 en de 40 uur. Wij hebben onze kandidatuur alvast verzonden!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '