https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Unsplash

Cocktails sippen, een duik nemen in het ballenbad en vooral véél mooie Instagramfoto's maken!

Roze strandbar Pink Beach opent zijn picture perfect deuren in Amsterdam

Herlinde Matthys

WONDR, een interactief museum in Amsterdam, opent vanaf 8 juni de felroze strandbar Pink Beach pal in het centrum van de stad. Cocktails nippen, een duik nemen in het ballenbad en vooral véél mooie Instagramfoto’s maken!


Het is altijd de moeite waard om een dagje of weekendje naar Amsterdam te trekken. Kuieren langs de grachten, een kroket uit de muur halen of een terrasje doen op een van de vele gezellige pleinen. Alsof dit nog niet aanlokkelijk genoeg klinkt, is er heel binnenkort een extra reden om naar Nederland af te zakken. Er opent namelijk een knalroze strandbar zijn deuren die je Instagramhartje onmiddellijk sneller zal doen slaan.

Roze zand, ballenbad en cocktails


Pink Beach is een initiatief van WONDR Experience, een interactief museum in Amsterdam. Het interieur is om bij weg te dromen, want werkelijk alles is er roze. Van de stoelen en tafels over de bar en muren tot zelfs het zand. Ja, het zand! Je loopt er met je hippe sneakers of fashionable laarsjes namelijk door roze zandkorrels.

De strandbar bestaat uit een terras van 300 m2 en je kan er sippen van cocktails zoals de Mermaid’s Tears of een Cherry Bomb of je honger stillen met tal van hapjes waaronder burgers, hotdogs en slaatjes. Er zijn ook veggie én vegan opties. Het volledige menu vind je op de website. Uitrusten doe je in coole strandstoelen onder weelderige palmbomen en voor wie het wel wat actiever mag zijn, is er een ballenbad om een duik in te nemen.

Helemaal gratis


Pink Beach opent op dinsdag 8 juni zijn picture perfect deuren. De roze hotspot ligt in de Meeuwenlaan 88 op zo’n tien minuutjes van het Centraal Station. De toegang is helemaal gratis. Je moet wel je plekje hier online reserveren. Om zeker te zijn van je plaats betaal je een voorschot van 16 euro per persoon, maar dat bedrag wordt ter plekke van je rekening afgetrokken. De openluchtbar is elke dag open vanaf 12u tot 23u. Vrijdag en in het weekend kan je er een uurtje langer vertoeven.

Helemaal gek op roze hotspots zoals deze? Ook in ons Belgenlandje kan je je hart ophalen! Check zeker deze zeven unieke plekjes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content