Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Napa Valley Wine Train

Het was *hips* de conducteur in de eersteklascoupé *hips* met een lege wijnfles.

Op deze trein door Californië sip je de beste wijnen terwijl je een mysterieuze moord oplost

Vergeet de moord in de Oriënt-Expres, het spannendste moordverhaal los je binnenkort zelf op tijdens deze treinrit langs de populairste wijnvelden van Californië.

Fan van Cluedo? Dan is de Murder Mystery Tour van The Napa Valley Wine Train wellicht het ideale uitje voor jou. Tijdens een treinrit langs de mooiste velden uit de Californische wijnstreek los je zelf een mysterieuze moord op in een decor dat perfect aanleunt voor een misdaadverhaal uit de jaren twintig. Ondertussen krijg je de lekkerste wijnen uit de vallei voorgeschoteld. Zo worden immers de moeilijkste moordzaken het snelst opgelost.

Tijdens de trip moeten gasten onderling de zaak kraken terwijl ze informatie met elkaar uitwisselen. Iedereen krijgt immers een rol toegediend die zal leiden tot het vatten van de moordenaar, van jaloerse geliefden tot maffiosi. Gasten worden dan ook aangespoord om zich helemaal te kleden naar het jaren twintig-thema.

Geïnteresseerd? De Murder Mystery Tour start op 13 April en blijft te boeken tot november eind dit jaar. Bij de unieke ervaring komt echter wel een kostplaatje: een plekje in de moordtrein koop je vanaf 216 dollar, zo’n 192 euro. Meer informatie vind je op de website van The Napa Valley Wine Train.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '