Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eva Van Driessche

Wil jij ook overnachten in een kasteel of landhuis tegen een spotprijsje? Haal dan nog snel onze pocket in huis!

UITGETEST: hoofdredactrice Eva ging uitrusten in het Kloosterhotel Willibrordhaeghe in het Nederlandse Deurne

Deze week vind je bij Flair onze kastelenpocket ‘Slapen als in een sprookje’. Dromen worden werkelijkheid en zelfs betaalbaar ook, want voor amper € 39 p.p. overnacht je in een eeuwenoud landhuis of kasteel. Hoofdredactrice Eva ging een nachtje voor totale rust in Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Nederland.

Deurne, maar dan anders

Voor wie van Antwerpen is klinkt het misschien grappig in de oren, een kastelenweekend in Deurne. Maar er is dus ook een Deurne in Nederland en dat ligt een stuk meer in het groen. Vlakbij het hotel ligt natuurgebied De Peel, maar het hotel zelf ligt ook in een park, dus je hoeft niet eens ver te gaan om al wat eekhoorns te spotten.

Technisch gezien is dit geen kasteel, maar een groot kloosterdomein mét kapel. Niet verwonderlijk dus dat het vaak als trouwlocatie wordt gekozen. Wij komen er niet om ons te verloven (been there, done that!), maar voor een much needed romantisch weekendje waarop niets moet behalve lekker eten, slapen en bijbabbelen.

Heerlijk bed

Het diner volgt al snel na aankomst, want met de nieuwe COVID-maatregelen sluit de horeca vroeg in Nederland. Maar tot dan kan je veilig en rustig in het ruime restaurant Bar Bistro DuCo dineren. Maar er is ook de optie om je diner op je kamer te nuttigen, als je je daar beter bij voelt. Het restaurant is knus, heeft de juiste sfeerverlichting en erg vrolijke bediening. We genieten eindelijk nog eens van een rustig diner met twee. Dat op zich voelt al prinsheerlijk, als je gewoon bent om te eten met een kleuter erbij die toch wel over elk sprietje peterselie in discussie wil. Op de kaart: allerlei gegrilde vleesjes uit de Josperoven (een traditionele houtoven), maar er is ook een vegetarisch gerecht met geroosterde pompoen.

Een wilde nacht in de hotelbar wordt het dus niet, maar vroeg in dat heerlijke bed kruipen is ook geen straf. De Fletcherhotels, waar dit Kloosterhotel deel van uitmaakt, staan bekend om hun heerlijke boxsprings en hoofdkussens. En dat voel je! Filmpje, roomservice en een heerlijke nacht…dit kan ik wel elke week gebruiken!

In de groene omgeving

Uiteraard kwamen wij weer net voor het donker toe, dus heel veel van de mooie tuinen hebben we niet meer gezien, wat het uitzicht uit onze kamer de volgende ochtend des te verrassender maakte. Het herfstbos ziet er prachtig uit. Ik kan dus niet wachten om een rondje te gaan joggen. Alleen…ben ik dus mijn loopschoenen vergeten. Typisch! Dan heb ik eens uitgebreid de tijd om te sporten, vergeet ik weer de helft van mijn outfit. Of zou mij onderbewustzijn een handje geholpen hebben? Ik heb ook een stapel magazines die nog gelezen moeten worden voor het ontbijt. En de tien minuten pilates voor het open raam doen ook al deugd.

Als je in hartje Antwerpen woont dan shop je al genoeg (ik toch), dus een dagje shoppen in het nabije Eindhoven laten wij aan ons voorbij gaan. Maar je kan ook voor natuur kiezen. In het hotel kan je fietsen huren, wandelkaartjes kopen en tips vragen om de groene omgeving te verkennen. Alles dus om even écht op de pauzeknop te duwen. 

Willen jullie ook nog kans maken om van dit arrangement te genieten voor een prikje? Haal dan vandaag nog je Flair met kortingsboekje (tot maandag in de winkel)!

Praktisch

Met onze kastelenpocket kan je genieten van een voordelig nachtje in een tweepersoonskamer (amper 39 euro per persoon) in Kloosterhotel Willibrordhaeghe en een heerlijk ontbijtje. Je geniet er bovendien van gratis parking en wifi.

Heb je je Flair met bon in huis? Dan kan je reserveren op het nummer 0031/493 750 910 of via info@fletcherkloosterhotel.nl.

De actie is drie maanden geldig, dus je hebt ruim de tijd om een nachtje vast te leggen. De enige vraag is: wie neem jij mee?

Kastelenpocket

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '