Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze Flairpocket van deze week verblijf je een nachtje in een hotel mét sauna voor maar € 50 p.p.!

UITGETEST: chef online Robine ging met haar lief genieten van een overnachting mét sauna in het Ghent River Hotel

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Dankzij onze Flairpocket van deze week geniet je van een nachtje in een hotel mét sauna voor maar € 50 p.p. Chef online Robine (28) ging samen met haar lief schuilen voor de koude in het Ghent River Hotel.

Ik voel me een spoiled brat en dat is niet zonder reden. Dit weekend mag ik een overheerlijk ontbijt (onze ontbijtpocket vind je volgende week bij je Flair!) én een deugddoende hotelovernachting met sauna gaan uittesten voor Flair. Wanneer dat eerste achter de kiezen is, trek ik samen met mijn lief richting Gent. Het Ghent River Hotel is een architecturaal pareltje. Van op het dichtstbijzijnde bruggetje werpen we alvast een blik op onze verblijfplaats voor het weekend. Het industrieel ogende gebouw ligt aan het water. De gigantische treurwilg die over het water hangt, maakt het beeld helemaal compleet.

Ghent River Hotel

Nadat we vriendelijk onthaald worden, banen we ons een weg richting onze kamer. Daar ligt een gigantisch (en zacht!) bed op ons te wachten. De kamer heeft houten balken als plafond en enkele bakstenen muren. Ook hier wordt de gezellige, huiselijke sfeer gecombineerd met industriële elementen. En o ja, het uitzicht over de Gentse wateren is fenomenaal.

Ghent River Hotel kamer

Sauna > druilerig weer

Tijd om het druilerige weer van buiten even helemaal te vergeten! En waar kan dat beter dan in een zalig hete sauna? De sauna en douche van het Ghent River hotel zijn gelegen op de benedenverdieping. Ze zijn erg goed verzorgd en mooi ingericht. Je kan de lichten zetten in welke kleur je maar wil én wij hadden de sauna twee keer helemaal voor ons alleen. Ook al zijn we geen fervente saunagangers, we stapten achteraf toch helemaal zen weer naar buiten.

Ghent River Hotel kamer sauna

Dineren in Astro Boy

Na een rondvraagje bij de Gentse collega’s, gingen we dineren in Astro Boy. Astro Boy – vernoemd naar het mangafiguurtje – is een hip, felgekleurd (de primaire kleuren blauw, rood en geel staan centraal) adresje dat Japanse gerechten en natuurwijnen serveert. Bovendien ligt het op nog geen tien minuten wandelen van het Ghent River Hotel. Dat wordt nadien naar ons bed rollen!

Astro Boy

We bestelden zowel vegetarische als vleesgerechtjes om te delen en werden omvergeblazen door de vele verrassende smaken én door de vriendelijkheid van de mensen die er werken. Een leuke babbel, gezellige setting en de zotste smaken: de ideale afsluiter van onze luie zaterdag. Onze tip? De slow cooked ribs en de okonomiyaki met bewegende bonito flakes zijn fe-no-me-naal!

Astro Boy

Ontbijten als een keizer

Na een lange nachtrust en nog een kort bezoekje aan de sauna, is het tijd voor ontbijt. Pistolets, toasts, eieren, spek, pannenkoekjes, koffiekoeken, croissants, fruit, kazen, meloen met ham, yoghurt, granola, cornflakes, vegan lekkernijen, koffie, thee, appelsiensap, pompelmoessap... Je kan onmogelijk iets missen in het ontbijtbuffet van het Ghent River Hotel.

Ghent River Hotel ontbijtbuffet

De bedoeling van een ontbijtbuffet is uiteraard dat je meer dan een keer aanschuift. 😉 Ik vulde twee bordjes: eentje met zout en eentje met zoet ontbijt. De award voor mooiste ontbijtfoto gaan ze nooit winnen, maar zo krijg je toch ineens een idee van het smakelijkheidslevel van mijn ontbijt. Smullen!

Ghent River Hotel ontbijt
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En nu jij! Met wie ga jij binnenkort voor amper € 50 per persoon op hotel mét saunabezoek?

Hotel met sauna

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '