Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Felix Rostig via Unsplash

Van een compact spelletje tot een vriendenboekje voor reisgenoten.

HEBBEN: 7 gadgets voor als jij deze zomer gaat backpacken

De aftrap van de lente verhoogt het verlangen naar de zomer, en dat betekent één ding: hoog tijd om die zomervakantie te plannen! Ruil die jaarlijkse citytrips en all-invakanties eens in voor een avontuurlijke backpackreis. De verhalen die je onderweg bij elkaar sprokkelt, zullen je voor altijd bijblijven. Flair zocht én vond de leukste hebbedingetjes voor onderweg.

Compacte dominoset
Van kaarten krijg je het stilaan op je heupen. Gelukkig bestaar er van genoeg spelletjes inmiddels een travel proof versie (lees: handig en compact verpakt, zodat het spel niet te veel ruimte inneemt in de rugzak). Om ‘s avonds de dag op een rustige manier af te sluiten, lijkt dit spelletje domino ons perfect.

€ 12,50 – Gadgethouse.be

Stijlvolle drinkbus
In het zijvak van elke trekkersrugzak kan je makkelijk een drinkbus kwijt. Waarom niet meteen opteren voor een kleurrijke variant van Dopper? Andere backpackers zullen jaloers kijken als ze jouw hippe drinkbus vergelijken met hun plastic flesje. Bovendien bewijs je er het milieu ook een dienst mee.

€ 12,50 – Bol.be

Waterafstotend schriftje
De mensen die je ontmoet, de gerechten die je proeft, de verhalen die je hoort… Al die ervaringen moet je toch ergens neerpennen? Neem daarom overal waar je gaat, een schriftje mee. Dit waterproof notitieboekje kan tegen een stootje, bijvoorbeeld een flinke regenbui of een bommetje in het zwembad. Voor deze tip zal je ons later nog bedanken!

€ 26,19 – Bol.be

Waszak met wereldkaart
De inhoud van je rugzak verbiedt je om oneindig veel kledingstukken mee te zeulen. Daardoor zal je regelmatig een bezoekje aan het washok op de camping of in je hostel moeten plannen. In deze compacte waszak past – wat je trouwens op het eerste zicht niet zou vermoeden – ongeveer 20 liter. Voortaan ga jij in stijl naar het washok!

€ 11,90 – Bol.be

Subtiel boeklampje
Wil jij ‘s avonds in de tent nog even lezen, maar wil je je slapende reisbuddy niet wekken? Klem deze wasknijper met ingebouwd lichtje dan op je leesboek. Je kan hem ook gebruiken als nachtlampje voor als je nog naar het toilet moet.

€ 9,95 – Gadgethouse.be

Bijzonder vriendenboek


In dit vriendenboekje voor backpackers kan je alle mensen die je along the way ontmoet, een stukje laten schrijven. De vragen variëren van ‘Wat was het gênantste moment van deze trip?’ tot ‘Wat wil je nog zeggen voordat we definitief afscheid nemen?’. Alleen jammer dat de cover niet waterafstotend is...

€ 15,99 – Bol.be

Praktische lifesaver
Met deze survivalkit op zak heb je alles bij om je te weren tegen een onverwacht voorval. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit in dit metalen doosje. Een microzaklamp, een sterk hangslot, een universele blikopener, reinigingsproducten, een tandenborstel... Praktische zaken in een mooie verpakking, daar doen we het voor!

€ 29,40 – Bol.be

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '