Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Holly Mandarich via Unsplash

Van een compact spelletje tot een vriendenboekje voor reisgenoten.

HEBBEN: 7 gadgets voor als jij deze zomer gaat backpacken

De hitte van de afgelopen dagen maakt één ding wel heel duidelijk: hoog tijd om die zomervakantie te plannen! En wat als je die jaarlijkse all-invakantie eens inruilt voor een avontuurlijke backpackreis? De verhalen die je onderweg bij elkaar sprokkelt, zullen je voor altijd bijblijven. En met deze 7 leuke hebbedingetjes wordt de reis nóg leuker.

Een leuk kaartspel

Een leuk kaartspel

Een leuk kaartspel

€ 14,99  –  Zygomatic

Of je nu onderweg bent, ‘s avonds geniet van een gezellig kampvuur of even uitrust op een berg met prachtig uitzicht: het is altijd een goed idee om een leuk kaartspel bij te hebben. Het neemt amper plaats in én houdt je uren bezig. Ga voor een klassiek pakje kaarten of kies een specialere variant zoals ‘Genootschap van het Kwaad’, de Disneyschurken-versie van ‘Weerwolven’.

SHOP HIER

Powerbank

Powerbank

Powerbank

Oké, je laat je gsm tijdens het reizen liefst zo vaak mogelijk aan de kant. Maar we kennen allemaal de batterijduur van een smartphone, die geeft het graag nogal snel op. Met deze megaschattige powerbank ben je altijd voorzien van stroom. Zo kan je Google Maps toch net dat tikkeltje langer gebruiken wanneer je ergens verloren loopt.

SHOP HIER

Drinkbus

Drinkbus

Drinkbus

€ 39,99  –  air up

Een handige drinkbus mag uiteraard niet ontbreken ter verfrissing na een lange wandeling. Tip: gebruik je een air-updrinkfles, dan kan je je kraantjeswater dankzij verschillende geuraroma’s doen smaken naar cola, limonade of zelfs ijskoffie. Zo heb je maar één fles mee te sleuren – en een aantal geurpods die werkelijk géén plaats innemen -, heb je wat afwisseling én blijf je makkelijk gehydrateerd.

SHOP HIER

Bijzonder vriendenboekje

Bijzonder vriendenboekje

Bijzonder vriendenboekje

€ 15,99  –  Cerina de Troije

In dit vriendenboekje voor backpackers kan je alle mensen die je along the way ontmoet, een stukje laten schrijven. De vragen variëren van ‘Wat was het gênantste moment van deze trip?’ tot ‘Wat wil je nog zeggen voordat we definitief afscheid nemen?’. Van making memories gesproken!

SHOP HIER

Waterproof notitieboekje

Waterproof notitieboekje

Waterproof notitieboekje

€ 19,85  –  Highlander Outdoor

De mensen die je ontmoet, de gerechten die je proeft, de verhalen die je hoort… Al die ervaringen moet je toch ergens neerpennen? Neem daarom overal waar je gaat, een schriftje mee. Dit waterproof notitieboekje kan tegen een stootje, bijvoorbeeld een flinke regenbui of een bommetje in het zwembad. Voor deze tip zal je ons later nog bedanken!

SHOP HIER

Boeklampje op zonne-energie

Boeklampje op zonne-energie

Boeklampje op zonne-energie

€ 24,75  –  Little Sun

Jij bent ongetwijfeld het zonnetje in huis, maar deze zon is anders ook een handige reisbuddy. Hij ziet er superleuk uit, werkt op zonne-energie en je kan hem gebruiken als leeslampje, als lichtje wanneer je nog naar het toilet moet of wanneer je een beestje voelt kruipen dat niet in je tent hoort te zitten...

SHOP HIER

Waszak met wereldkaart

Waszak met wereldkaart

Waszak met wereldkaart

€ 10,49  –  Kikkerland

Je rugzak beperkt je om oneindig veel kledingstukken mee te sleuren. Daardoor zal je regelmatig een bezoekje aan het washok op de camping of in je hostel moeten plannen. In deze compacte waszak past – wat je trouwens op het eerste zicht niet zou vermoeden – ongeveer 20 liter. Het leukste van al? De wereldreiziger in je zal je dankbaar zijn!

SHOP HIER

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '