Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Wie weet ontmoet je er wel de man - mét Brits accent - van je leven!

Onlangs gedumpt? Dan kan je een Britse soloreis à la ‘The Holiday’ winnen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Lijd jij sinds kort weer een beetje aan liefdesverdriet? Dan kunnen wij je misschien wel opbeuren, want iedereen die gedumpt is of onlangs een punt zette achter zijn relatie en een beetje #ldvd heeft, kan een romantisch soloreisje à la ‘The Holiday’ winnen. The place to be? De charmante Britse Cotswolds.


Na een break-up kan wat extra self love nooit kwaad en al zeker niet als je er nauwelijks iets voor hoeft te doen. Elke nieuwe (happy) single kan namelijk gratis en voor niets een soloreisje winnen en zich even Cameron Diaz, aka Amanda Woods, wanen in een schattige cottage in het Verenigd Koninkrijk.

Amanda en Graham


Het enige wat je moet doen? Een wedstrijdformulier invullen. De winnaar mag drie nachten genieten in een gezellige ‘Farthing Cottage‘ in de Cotswolds. En dat huisje heeft wel heel veel weg van het optrekje waar Amanda uit ‘The Holiday’ met een gebroken hart naartoe reisde en waar ze – spoiler alert! – hopeloos verliefd werd op de stoere alleenstaande vader Graham (gespeeld door Jude Law).

Om kans te maken op dat verblijfje – en misschien zelfs op een nieuwe liefde – moet je je contactgegevens invullen en vertellen hoe het komt dat jij met een gebroken hart rondloopt. Als tegenprestatie belooft de organisatie om het huisje van voldoende kerstversiering te voorzien. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je alleen naar het Verenigd Koninkrijk trekt.

Volgens de website heeft het huisje een charmant karakter, een originele stenen vloer, robuuste muren en een open haard (!) die je er lekker warm houdt. Hoewel de cottage nog eentje van de oude stempel is, beschikt het wel over moderne voorzieningen zoals een flatscreen, vaatwasser, wasmachine en wifi. Je kan er dus naar hartenlust luisteren naar de opzwepende nummers van Lizzo en Taylor Swift! Bij aankomst krijg je trouwens enkele troostende chocolaatjes en een glas prosecco om helemaal in de stemming te komen en je weekend goed in te zetten.

Deelnemen doe je hier en kan nog tot en met 2 december. Om deel te nemen moet je minstens 18 jaar zijn en je vertrekt al op 13 december.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '