https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© TripAdvisor

Tijd voor een tripje in eigen land?

De beste B&B ter wereld ligt in Engeland, maar ook België scoort hoog

Naar jaarlijkse gewoonte maakte TripAdvisor de Travellers’ Choice Awards bekend. Daarmee looft het de beste hotels en bed and breakfasts ter wereld. In de top 25 duiken maar liefst twee Belgische adresjes op, en ze liggen allebei in Brugge.

Wil je overnachten in de beste B&B ter wereld? Dan boek je maar beter een ticket naar het Britse badstadje Torquay. De bed and breakfast The 25 Boutique B&B sleepte de eerste plaats in de wacht van TripAdvisors Travellers’ Choice Awards, een lijst van de beste internationale adressen om te overnachten. De winnende Engelse zaak wordt geloofd voor zijn uitmuntende gastvrijheid.

In de top 25 wisten ook twee Belgische verblijven een plekje te bemachtigen. Na een reeks van voornamelijk Britse zaken staat de Brugse B&B Speelmansrei op de veertiende plek in de lijst. ‘Een ideale mix van kwaliteit, locatie en betaalbaarheid’, luidt het verslag. ‘Een heerlijke B&B in het centrum van Brugge.’

Enkele verblijven verder, op plaats 22, prijkt nog een andere Brugse bed and breakfast: Huis Koning. ‘Een aanrader voor iedereen en een van Brugges beste highlights’, klinken de commentaren. Misschien moeten we snel nog maar eens een tripje naar Brugge boeken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content