https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Gekiere/Photo News

Nu de buren nog overtuigen.

OH YEAH: Tomorrowland wil voortaan altijd een dubbel feestweekend organiseren

Terwijl de deuren van het tweede weekend van Tomorrowland opengaan, is de organisatie al volop aan het nadenken over de editie van volgend jaar. Als het aan het festival ligt, organiseren ze vanaf nu elk jaar twee weekends vol muziek, drank, fantasie en de nodige beats. Maar dan zullen de buren ook hun jawoord moeten geven…


Whoop, whoop! De tweede editie van Tomorrowland 2017 is begonnen. En de kans is groot dat we vanaf nu elk jaar twee feestweekends van het festival gaan krijgen. ‘We hebben een milieuvergunning gekregen tot 2033, dus wij mogen in principe tot dan een dubbel weekend organiseren’, vertelt woordvoerster Debby Wilmsen aan VTM Nieuws. Maar de organisatie gaat dit jaar per jaar bekijken, want het festival moet hiervoor steeds toestemming krijgen van de gemeenten Boom en Rumst.

Gluren bij de buren


De buurtbewoners rond het festival waren in het begin helemaal niet te spreken over de madness van Tomorrowland. Gelukkig zijn de meesten afgekoeld en ziet de organisatie een positieve verandering. ‘Alle rechtszaken zijn achter de rug en we voelen een heel positieve vibe’, gaat Debby verder. ‘We hebben onlangs een buurtfeest georganiseerd voor 10.000 buren en die zijn daar met een heel warm gevoel vertrokken.’ Dus, wij beginnen alvast te sparen voor de twee mogelijke feestweekends van volgend jaar.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content