Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Emma Frances Logan via Unsplash

Alles staat of valt met de juiste fotograaf.

Het perfecte plaatje: zo krijg je de trouwreportage van je dromen

Een van dé prioriteiten op je trouwdag? Ervoor zorgen dat er genoeg foto’s en filmpjes gemaakt worden, zodat je nog héél vaak kan terugblikken op de mooiste dag van je leven.


Een perfect in beeld gebrachte bruiloft? Daar hangt meestal een stevig prijskaartje aan. En hoewel je daar misschien in eerste instantie van achterovervalt, loont het de moeite om even na te denken over waar die prijs vandaan komt. Er kruipt namelijk stiekem heel veel werk in een trouwreportage: je fotograaf zoekt op voorhand naar mooie locaties voor je koppelshoot, hij/zij is als eerste aanwezig op je trouw en gaat pas na de openingsdans naar huis, en achteraf moeten de (vaak duizenden!) foto’s nog geselecteerd en bewerkt worden.

Wat een talent!


Er zijn oneindig veel fotografen, maar dit zijn onze Flairfavorieten, elk met hun eigen stijl en een portfolio om u tegen te zeggen.

Alwaysinbloom weddingstories


De charmante Niccola verrast door haar relaxte werkwijze, wat zorgt voor natuurlijke, spontane en ongeposeerde pareltjes.

Alwaysinbloom.be

Irmy Photography


Wie warm wordt van bohemian vibes zit bij Irmy aan het juiste adres. Backlight is zowat haar middle name en met die techniek legt ze een gouden gloed over jullie foto’s.

Irmyphotography.be

Leentje loves light


warm, romantisch en authentiek, dat is de rode draad door Leentjes foto’s. Stuk voor stuk foto’s voor in de boekjes.

Leentjeloveslight.com

Leclicq photography


Simon weet als de beste de grappige, onverwachte momenten van je bruiloft vast te leggen. Naast de romantische plaatjes zit er dus heel wat humor in je album achteraf.

Leclicqphotography.com

Fille Roelants


Fille maakt misschien wel de meest epic shots van alle Belgische trouwfotografen. Hij mixt romantiek met gestolen momenten en maakt zo bijzondere trouwreportages.

Filleroelants.be

 

Tip: Zin in waanzinnige foto’s, maar geen budget om die topfotograaf te betalen? Dan boek je je fotograaf voor een kortere periode. Zijn het klaarmaken, de ceremonie en de koppelshoot de belangrijkste momenten voor je en hoef jij niet per se foto’s van het diner en/of het avondfeest? Boek je fotograaf dan maar voor een paar uur in plaats van de hele dag en bespaar op de totaalprijs. Opgelet: niet elke fotograaf staat daarvoor open, maar het is de moeite om samen de opties te bekijken.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '