https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Leef je uit op maar liefst vijftig springkastelen terwijl enkele dj's de beste deuntjes spelen.

Op springkastelenfestival Summer FestiBounce kan je je beentjes letterlijk losgooien

Bouncen mag je op Summer FestiBounce heel letterlijk nemen. Op dit springkastelenfestival in Laarne kan je je namelijk uitleven op maar liefst vijftig springkastelen terwijl enkele dj’s de beste deuntjes spelen.


De festivalzomer is dankzij Miss Rona nog steeds niet hetzelfde als die in 2019 of de jaren daarvoor, maar er zijn gelukkig wel een aantal events waar je je volledig kan uitleven. Summer FestiBounce is daar zo eentje van. Het is de allereerste editie van dit springkastelenfestival dat doorgaat achter het kasteel van Laarne. Overdag kunnen de kinderen zich uitleven op 3000 m2 (!) springkastelen en zaterdagavond 31 juli is het de beurt aan de volwassenen.

Hindernissenbanen en spelattracties


Twee dj’s, dj Triplet en dj Maesive, draaien van 19u tot middernacht de beste schijven terwijl jij je volledig uitleeft op maar liefst vijftig (!) verschillende springkastelen. Naast de traditionele exemplaren zijn er ook hindernissenbanen en opblaasbare spelattracties zoals een levende tafelvoetbal.

Van al dat dansen of beter gezegd rondspringen, krijg je natuurlijk dorst en honger. Gelukkig zijn er voldoende hapjes en drankjes voorzien om je opnieuw van de nodige energie te voorzien zodat je weer een paar uurtjes verder kan bouncen. ‘We kijken er enorm naar uit’ aldus Silke Criel, een van de organisatoren. ‘Momenteel zitten we aan iets meer dan vijfhonderd tickets in voorverkoop, maar er zijn nog plaatsjes over. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’

Minstens 16 jaar


De organisatie vraagt om je mondmasker op de springkastelen aan te houden. Enkel wanneer je even neerzit om iets te drinken of te eten mag je het masker afdoen. Er is ook een maximum aantal personen toegelaten op elke attractie, iets wat door verschillende stewards in de gaten zal worden gehouden. Verder is het Rode Kruis aanwezig voor wie iets té enthousiast is tijdens het springen.

Tickets voor springkastelenfestival Summer FestiBounce kosten 20 euro en kan je online bestellen op de website van het event. De enige voorwaarde is dat je minstens 16 jaar oud bent. Aan de kassa zullen er ook nog kaartjes beschikbaar zijn.


Zin in nog andere festivals? Check dan zeker onze festivalkalender.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten